3 anderledes ferieformer, du bør overveje til sommer

Den moderne ferieform er meget stærkt defineret og ikke særlig varieret. Det er ofte sol, strand og drinks, som er vores de milepæle, vi forsøger at nå. Denne artikel vil udfordre normen og give dig anderledes billede af, hvordan man ellers kan holde ferie. Måske du vil blive overrasket?

Til ferie med de voksne – golfpausen

Den første ferieform som vi vil præsentere i denne artikel, er golfferien. Der er mange der faktisk ikke er klar over at golfferie eksisterer. Hvis du er en flok voksne, der er på ferie sammen, er denne ferieform perfekt, da i kan stå med en øl i hånden og nyde hinandens selskab på en afslappet og intim måde. På Golfbreak.dk kan du finde mange forskellige golfrejsetyper. Der er både mulighed:
– All inclusive golfrejse
– Last minute golfrejser
– Luksus golfresort
– Billige golfrejser
Du har derfor fri lejlighed til at vælge lige præcis den golfferie, der passer til dig. De fleste golfelskere, som hyppigt tager på disse ture, anbefaler faktisk Sverige som den bedste golfferie-destination.

Til børnefamilien – højskole

Flere og flere danskere ønsker ferie med indhold, og det kan man bestemt sige, at der er i et højskoleophold i sommerferien. Der findes både familiehøjskoler, ungdomshøjskoler og sommerhøjskoler, men den hyppigste er børnefamiliehøjskolerne.
På de danske højskoler er du sammen med andre familier, og dine børn vil have mulighed for at socialisere med andre børn. Det er en perfekt måde at møde nye mennesker på, og måske endda indlede varige venskaber.
Indholdet i et højskoleophold kan variere meget, og du mange steder selv designe dit eget. Du kan blandt andet ride på heste, lave rollespil, male, dyrke forskellige sportsgrene og synge fællessange.

Til den aktive familie – Backpacking

I forlængelse af at flere danskere efterspørger ferie med indhold, vil vi i denne artikel som det sidste også nævne backpacking.
Backpacking er den rejseform, som udfordrer den normale ferienorm aller mest. På en backpacking ferie rejser du i en rygsæk og har kun de vigtigste genstande med dig.
Du lever under forhold, der for mange danskere vil betegnes som utilstrækkelige, hvis man sammenligner levestandarden med de klassiske all inclusive resorter.
Men levestandarden er et kompromis der skal indgås, hvis du vil opleve de mest fantastiske natur- og dyreoplevelser. Backpacking er ofte forbundet med det asiatiske kontinent, som byder på historie, natur kultur og utroligt billige indkøbsmuligheder.

Disse 3 bud på en alternativ ferieform vil forhåbentlig være med til at inspirere dig til at overveje en lidt mere alternativ ferie til sommer. Det kan sommetider være livsbekræftende at prøve noget helt nyt og spændende med dem, man holder af.

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *