3 destinationer til en god skiferie i vinteren

Overvejer du at tage på skiferie, men er du ikke helt sikker på hvor rejsen skal gå hen? Vinteren er sæson for skiferier, og der findes heldigvis mange gode destinationer til en fantastisk skiferie. I denne artikel, har vi samlet 3 destinationer til den perfekte skiferie.

Alpe d’Huez – Frankrig

Alpe d’Huez er specielt i løbet af de seneste år blevet en mere og mere populær skidestination i takt med at flere har opdaget det fantastiske område. Og i 2017 er Alpe d’Huez kåret til Europas bedste skisportssted – det siger allerede en del.

I Alpe d’Huez kan du få en skiferie, hvor alle kan være med, samtidig med at de erfarne skiløbere kan tage en tur på de svære pister. Det gør Alpe d’Huez perfekt til familieturen eller grupperejsen, hvor det er forskelligt, fra person til person hvad det godt skisted kræver.

Som nybegynder er der mange pister, hvor du stille og roligt kan køre ned at lange og brede bjerge. For dem, der søger mere udfordring kan de tage en tur på nogle af de sorte pister. Det højeste punkt i Pic Blanc på 3.330 meter byder på to svære nedkørsler, hvor selv den erfarne skiløber får sved på panden.

 

Hemsedal – Norge

Destination nummer to ligger i Norge og hedder Hemsedal. Hemsedal går under navnet ”De skandinaviske Alper”, da du kan finde et flot skiterræn, der minder om noget du finder i Alperne. Derfor er Hemsedal blevet en af de mest populære skidestinationer i Norge.

En anden grund til at Hemsedal hvert år tiltrækker mange skiløbere, er fordi der både er pister til nybegynderen samtidig med at du kan finde udfordrende pister.

Samtidig er der også gode muligheder for at stå på Snowboard i Hemsedal. Som en sidste ting, kan langrendsskiløberen også finde gode ruter i Hemsedal, så der er altså noget for enhver skiløber.

I Hemsedal finder du også gode muligheder for at slappe af imellem skiturene. Du kan finde mange små hyggelige hoteller, eller leje en lille hytte. Hvis du er heldig, kan du finde et hotel med Sauna og spabad og så gælder det bare om at have et par vamsede håndklæder med – så er du klar til en perfekt skiferie.

 

Sälen – Sverige

En sidste destination til en god skiferie er Sälen, der ligger i Sverige. Sälen er et af de mest populære skiområder i Sverige, hvor du kan finde noget for enhver. Der er flere skiområder, hvor der er pister i alle sværhedsgrader.

Sälen er også en ekstra populær destination for børnefamilier. Der er nemlig mange børnevenlige pister, så hele familien kan være med. Samtidig kan du også finde udfordrende pister til de store børn eller forældrene, der gerne vil have lidt mere udfordring.

De 5 mest populære skiområder i Sälen er Lindvallen, Kläppen, Hundfjället og Högfjället. I alle områder venter der sjove skiture for alle.

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.