3 gode destinationer til din næste arbejdsrejse

Det er ikke altid lige populært at sige, at man kan kombinere ferie med arbejde. Mange mennesker tænker på, at de enten arbejder eller holder ferie. Men du kan ligeså godt kombinere de to ting, og hvis du bliver mere produktiv af det, kan du tillade dig at holde arbejdsferie langt oftere, end du kan holde almindelig ferie.

At tage på en arbejdsferie kan være meget afstressende, da du får tid til både at arbejde og slappe af. Det anbefales, at du planlægger din arbejdstid og afslapning, så du er sikker på, at du når det hele.

Her får du nogle bud til, hvor du kan tage hen. Hvis du vil have en lidt sjovere tur og så arbejde ekstra, når du kommer hjem, så kan du tjekke ud, hvor du billigt låner penge ved at klikke her.

 

1.Costa del Sol

Costa del Sol har i mange år været et favoritsted for mange danskere. I mange år tog danskere derned på ferie og nød det spanske vejr.

Men de sidste par år er mange iværksættere begyndt at slå sig ned langs kysten, da vejret er langt mere behageligt end i Danmark.

Det har gjort, at der er rigtige mange danskere i hele området, så hvis du gerne vil et sted hen, hvor du stadigvæk har let adgang til dansk, så er Costa del Sol et godt bud.

 

2. Chiang Mai i Thailand

Byen ligger i det nordlige Thailand og det bliver af mange kaldt digitale nomaders hovedstad. Det skyldes, at der hvert år er en række vesterlændinge, som arbejder via nettet, som kommer forbi området.

Desuden er der også en række vesterlændinge, som har valgt at bosætte sig i området, og det har gjort det til et let sted at være.

Det gode ved Chiang Mai er, at det stadigvæk er langt billigere end mange andre steder. Desuden er internetforbindelsen langt bedre, end du finder i stort set alle andre billige lande. På den måde får du ikke problemer med at løse dine arbejdsopgaver.

Læs mere om området på Wikipedia.

 

3. Mellemamerika

Hvis du gerne vil længere væk, kan du vælge at tage til Mellemamerika. Her er der flere populære destinationer for vesterlændinge, som både vil arbejde og holde ferie.

Antigua i Guatemala er et utrolig populært sted, og det er langt mere sikkert end resten af Guatemala. Desuden kan det anbefales, at man besøger Costa Rica. Det er især et populært sted for amerikanske nomader,  som gerne vil arbejde og holde ferie.

I Mexico er der rigtige mange europæere, der tager til Playa del Carmen, som ligger ud til det caribiske hav. Byen er en af de hurtigst voksende byer i Amerika, og derfor ændrer den konstant udseende. Det er en langt mere turistet by end de andre steder, så hvis du helst vil undgå turister, er det nok ikke det bedste valg.

Men der er stadigvæk masser af billig mad. Internetforbindelsen er ikke altid lige god i Mellemamerikanske lande, så det anbefales ikke, at du booker et sted for alt for lang tid ad gangen.

 

God arbejdsferie.

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *