3 grunde til at tage hunden med på ferie

Mange danskere vælger at lade kæledyrene blive hjemme, når de skal på ferie. Det er ærgerligt, for det at have hunden med på ferie, kan være en helt fantastisk ting både for dyrene og for familien. Som barn havde min familie altid hunden med på ferie og derfor kommer der her tre grunde til, hvorfor du burde overveje at tage hunden med på ferie.

  1. Du sparer hundepensionen væk.

Den første grund giver sig selv. Det er ikke en gratis affære at indlogere sin hund på et hundehotel eller en hundepension. Ofte kommer dette til at koste jer over 1.000 kr. per hund – eller mere alt efter sæsonen. Man kan købe rigtig mange is og gode oplevelser til børnene for den slags penge, eller endda tage familien med i sommerland, hvis I vælger hundehotellet fra. Men det er nu ikke den primære grund til at I skal tage hunden med jer.

  1. Hunde trænger også til ferie

En langt bedre grund til hvorfor I skal tage hunden med på feire er, at hunde ligesom mennesker, også kan trænge til at komme ind i nye rammer. Ligesom mennesker kan en hund nemlig godt mærke, når den bliver taget med på en rejse og får nye oplevelser. Hvis I eksempelvis tager sommerhusferie, kommer hunden ofte ind i et nyt og spændene hus samtidig med, at der er mulighed for at komme ud i naturen, hvor hunden har mere plads end i dagligdagen. Undersøgelser har før vist, at udover sundt hundefoder så er frisk luft og masser af plads de bedste redskaber til at øge en hunds trivsel. Derudover er der masser af aktiviteter man kan inddrage sin hund i. For eksempel kan man tage hunden med i zoologiske haver, dyreparker og forlystelsesparker, såsom Djurs sommerland.

  1. Børnene vil elske det

Som en sidste, og måske ganske oplagt ting, så vil børnene elske, at have hunden med på ferie. I kender det sikkert, når I før har afleveret jeres hund på hundehotel, at børnene bliver en kede af det. Det er der ingen grund til, for hunden og børnene vil få rigtig meget ud af at være sammen i ferie. Som nævnt før kan hundene godt lide at komme ud i naturen og få noget frisk luft, så den vil helt sikkert også elske at have nogle den kan lege og gå tur med.  I sidste ende kan hunden også være med til at brænde noget at jeres børns overskudsenergi af – og det er jo slet ikke så tosset når man nu er på ferie.

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *