3 rejsedestinationer du bør besøge i 2019

Der er alle de rejsedestinationer som er proppet med turister, også er der dem som folk først lige har fået øjnene op for. Og man skal skynde sig at besøge disse steder, inden det vrimler med turister. I hvert fald hvis man vil opleve, det så autentisk som muligt. Her er 3 destinationer som du med fordi kan besøge, allerede i år.

Portugal

Hvis man rejser til Portugal, vil man kunne opleve et hav, af fede ting både på land og til vands. Man kan opleve smuk natur, med store olivenlunde, cikadesang, for ikke at forglemme den flotte natur på Portugals øer som Madeira. Og hvis man er til vand, kan man finde kæmpe lange strande som også er fantastiske til surfing. Portugal er et sted du kan besøge hele året, da der lige meget vejr altid er noget at lave. Og hvis man besøger Azorerne og Madeira, er der masser af sol og om vinteren også perfekt vejr til golf. Rent gastronomisk kan Portugal også rigtig meget, og mange af råvarerne er lokale. Du kan vil blandt andet kunne opleve, lokalt tilberedte skinker, vildsvin, og alt for fra havet. Og hvis maden ikke er nok, har du også mulighed for at finde billig men god vin. Og hvis man ikke ønsker et længere ophold, kan man jo nøjes med en forlænget weekend i enten Porto eller Lissabon.

Budapest

Ungarn lyder i manges øre ikke særlig eksotisk, men Budapest er efterhånden ved at blive en af de mest populære storbyer i Europa. Og med god grund. Byen har alt hvad man kan ønske sig, lige fra flotte gamle seværdigheder og teatre, til lækre mode butikker og smarte cafeer. Og da byen er delt op i to, kan man da også med fordel bruge mindst en dag på hver side. På Pest siden finder du Heltepladsen, som er en park udover det sædvanlige som også de lokale benytter meget. Her kan du finde forlystelsespark, Zoo, og cirkus. Kort sagt, alt hvad et børne hjerte begærer. Og på Buda siden kan du finde lækre spabade som byen også er kendt for, samt fantastiske shopping muligheder og oplevelser. Hvis det kan være svært at få råd til ferier, kan man jo altid låne i friværdien som jo stiger hver gang du istandsætter dit hus. Så gå ind på danske-vinduer.dk og invester i nogle nye danske vinduer, eller andre ting der kan øge værdien af din bolig.

Vietnam

Hvis man har mod på en lidt længere rejse, kan man med fordel besøge Vietnam. Her møder du et land med helt vidunderlige strande og naturoplevelser, blandet med en fantastisk sød og serviceminded befolkning som ovenikøbet kan lave lækker mad. Vietnam er et land med meget spændende historie, og som samtidig også har en pulserende byliv. Du vil i Vietnam opleve lokal mad, som er lavet med friske og lækre råvarer fanget i havet omkring Vietnam. De er spcielt kendt for deres friske grøntsager, og fisk og skaldyr som de topper med lækre krydderier og servere med f.eks. en lækker jordnøddesovs. Også er Vietnam stadig et billigt sted både at spise, og overnatte.

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *