4 must-sees når du er i Cairns

Cairns by er en stor industriby og er i sig selv ikke særlig spændende. Dog er der masser af ting, som du kan lave omkring Cairns. Vi guider dig til, hvor du skal lægge vejen forbi, når du er i den underskønne by Cairns.

Josephine Falls

Tæt på Cairns ligger Woorronooran National Park. I denne nationalpark ligger Josephine Falls. Josephine Falls er en række vandfald, som et blandt de smukkeste vandfald i Australien. Når det ikke er regntid, har man muligheden for at bade og ligge og sole ude midt på vandet.

Great Barrier Reef (GBR)

De fleste kender til Great Barrier Reef, men til dem der ikke gør, er GBR verdens største koralrev, og består af cirka 2900 enkelte rev. Desværre har den forhøjede vandtemperatur resulteret i, at over halvdelen af korallerne døde og 93% blev bleget. Så sørg for, at du når at se GBR inden det bliver udslettet. I GBR kan man både tage på endagsture eller overnatningsture med båd ud på revet, hvor man har mulighed for at dykke eller snorkle. Man kan let komme fra Cairns og ud til Great Barrier Reef.

Port Douglas

Port Douglas ligger cirka en times kørsel fra Cairns og er en gammel fiskerby. I Port Douglas kan man nyde den dejlige stemning eller tage ud at spise på en af byens mange restauranter. Der er ligeledes en let tilgængelighed fra Port Douglas og ud til Great Barrier Reef.

Daintree Rainforrest

Daintree Rainforrest ligger nord for Cairns og er verdens ældste regnskov. Regnskoven er over 135 millioner gammel og huser verdens største udvalg af planter samt dyr. I Daintree Rainforrest finder man Australiens største vandfald – Wallaman Falls. Daintree Rainforrest er i den grad et must-see, når du besøger Cairns.

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *