5 stop du bare skal gøre på rundrejser i Vietnam

Flere er begyndt at få øjnene op for, hvor dejligt Vietnam kan være som et land at rejse i. Der er nemlig både varme temperaturer, skøn mad og en fantastisk flot natur. I denne artikel vil vi give vores bud på, hvilke byer man helt sikkert skal besøge.

Den første by er Ho Chi Minh City, der ligger i den sydlige del af landet og blev tidligere kaldt for Saigon. Det er en kæmpe by og der kan være travlt på vejene. De fleste kører rundt på knallerter eller motorcykler, da dette er klart den nemmeste måde at komme rundt på. Trafikken kan være ulidelig og er bestemt noget helt andet, end man er vant til fra Danmark. Det kan være skræmmende, men heldigvis kører man ikke så hurtigt på grund af de mange motorcykler og biler og det er derfor sjældent, at folk kommer rigtig galt afsted. Byen har en masse gode ting at byde på.

Prisniveauet i denne by er også helt fornuftigt. Man kan spise et godt måltid for næsten ingen penge. På for eksempel www.vietnam-rejser.dk kan man også finde rejser og gode idéer til, hvad man skal lave, når man er i Vietnam.

 

I Vietnam er der to store byer med hver deres atmosfære

Efter Ho Chi Minh City så kommer Hanoi ind på andenpladsen som landets største by. Derudover er det hovedstaden og det er en helt anden by, når det kommer til trafik og atmosfære. Hanoi er langt mindre travlt end Ho Chi Minh City og derfor foretrækker nogle denne by. Det giver en helt anden atmosfære og man kan sagtens gå en tur uden at blive generet for meget af trafikken. Der er et gammelt område i byen, som ligger ved en sø og der kan man komme lidt væk fra storbyen uden at forlade den.

 

Tag til de mange øer i Halong Bay eller op i bjergene i Sapa

I Vietnam vil man selvfølgelig også gerne ud og nyde naturen og der er flere steder, som man er nødt til at tage til. En af dem er Halong Bay, der er et enestående sted i verden. Det er en bugt, hvor der er fyldt med øer af kalksten. Det kan være et overvældende syn og man skal helt sikkert tage på en bådtur, eventuelt med overnatning, hvis man befinder sig i denne del af verden. Mange vender hjem fra Vietnam og husker Halong Bay som højdepunktet af deres rejse. Det kan nemlig være helt overvældende at være et sted, der ligner noget fra et eventyr. Hvis man gerne vil slippe lidt væk fra varmen og være omgivet af flot natur, så kan man vælge at tage op i bjergene i Sapa. Her er lidt køligere på grund af højden, men det er noget af en oplevelse og at bo oppe i bjergene i et par dage er en oplevelse, som man ikke bør gå glip af. Vil man gerne til en lidt mindre by, så kan man vælge at tage forbi Hoi An, der er en charmerende gammel by, der er kendt for sine mange skræddere.

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.