Billige oplevelser med kæresten

Den her artikel går ud til alle mændene, der gerne vil give deres kærester gode oplevelser, men hvis budget samtidigt ikke er ubegrænset.

Jeg er med jer.

På SU-budget og med en kæreste gennem flere år kan det være en udfordring at finde spændende ting at lave. I kan ikke gå en tur i den nærliggende park hver dag, og en buket blomster giver kun points, hvis du ikke bruger den hele tiden.

For jer – og for mig – har jeg har samlet et par muligheder for billigt at få oplevelser med kæresten.

Hvorfor oplevelser? Forskning viser, at vi husker oplevelser bedre, end de materielle ting vi har købt. Vi bliver mere glade for oplevelserne. Hvis du vil bruge dine penge til at købe glæde, skal du med andre ord investere dem i rejser. Flere af oplevelserne herunder kan du købe hos DuGlemmerDetAldrig.dk, der sælger oplevelsesgaver. Andre skal du finde direkte hos udbyderen.

Hotelophold i byen

Det er sjovt at komme lidt ud af de vante rammer en gang imellem. Et hotelophold kan være en god måde at gøre det på.

Køb en overnatning i den nærmeste storby (Aarhus, Aalborg, Odense eller København). Når det kun er én overnatning, kan du godt finde penge til et 4-stjernet hotel.

Tag din kæreste med, gå rundt i byen og nyd I kun er jer to, nyd god mad og måske lidt spa om aftenen, hvis hotellet tilbyder dette.

Luksusspa

På Frederiksberg, omkranset af København, kan du købe adgang til luksusbadet for cirka 150 kroner.

Så er der saunagas, saltvand, almindelig spa, særlig spa og meget mere.

Det er en nem måde at føle sig lidt bedre end alle andre på.

Weekendtur til Berlin

Hvis du har et par tusinde kroner – stadig billigt i forhold til at købe en forlovelsesring, der ellers også kan gøre kæresten glad – så overvej en weekendtur til Berlin.

Berlin-turen vil stå dig i omkring 4.000 kroner for flybilletter frem og tilbage for to personer, et par hotelovernatninger og penge til overs til også at købe mad.

Til gengæld oplever i Berlin som moderne europæisk metropol.

Du kan læse mere om byen på Berlinspot.dk, hvis du er interesseret.

Hjemmelavet candle-light-dinner

candle-912773_640

Sidste på listen her er også den billigste. Hvis du gerne vil have en glad kæreste, så er det måske også den bedste.

Overrask din kæreste, når hun kommer hjem en dag. Lav lækker mad til hende. Virkeligt lækker. Noget, du har brugt flere timer på og som indeholder flere retter.

Før hun kommer hjem har du naturligvis ryddet op i lejligheden, ligesom du har købt en buket blomster til at stå på bordet.

At du har gjort så meget – ene og alene for at gøre hende glad – bliver bemærket. Det lover jeg.

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *