Champs-Élysées: oplev Paris i en vidunderlig strækning

Kan du bare ikke få nok af Paris? Det er der mange, der ikke kan. Hvis det også er tilfældet for dig, så vil vi gerne have lov til at give en anbefaling.

Du bør bestemt tage ud og se den helt fantastisk gade Champs-Élysées. Gaden er på næsten 2 kilometer, så hvis du er også er typen, som er glad for en god omgang shopping, så er denne gade som sendt fra himlen. Uanset hvad er Champs-Élysées ikke noget du vil gå glip af, da det også er en rigtig smuk gade. Det er noget som der bare skal ses, når man er i Paris.

Hvad får man tiden til at gå med på Champs-Élysées?

Denne gade er nok mest tilegnet til dem, som godt kan lide at shoppe rigtig meget. Man skal dog også være glad for at shoppe dyrt, da det er et eksklusivt miljø, man går rundt i. Der ligger rigtig mange af de utrolig dyre butikker, så hvis man er til den slags, vil det uden tvivl være det perfekte sted at være for dig. Der er selvfølgelig også de lidt mere middelmåde butikker, hvor priserne ikke er så vanvittig høje. Det vil dog helt sikkert stadig være en butik, som du har hørt om før. Hvis man vælger at shoppe på Champs-Élysées, kan man godt forvente, at det kommer til at blive en heldagstur. Det kan tage utrolig mange timer, hvis man har mission om, at man skal igennem alle butikkerne.

Er man ikke så meget til shopping, kan man selvfølgelig også vælge en af de super gode restauranter, som ligger på gaden. Det kan helt sikkert også få en masse tid til at gå med. Hvis der er noget, som franskmændene kan, så er det at lave mad.

Champs-Élysées er et fantastisk syn for øjet

Hvis man hverken er til shopping eller er den helt store madentusiast, så bør man alligevel lige tage gåturen ned ad gaden. Det er nemlig et rigtig flot kvarter, som ser så fantastisk eksklusivt ud. Der er så mange flotte bygninger, og man kan tydeligt se, at de gør deres arbejde i at holde gaden ren og flot. Så hvis man alligevel er i Paris, så bør man helt sikkert give sig selv den oplevelse og tage en lille spadseretur ned ad gaden. Det kan f.eks. blive nogle rigtig flotte billeder.

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *