Derfor skal du tage på forretningsrejse

få meget ud af at tage på forretningsrejse – du kan både udvide dine egne kompetencer samtidig med at du får mulighed for at arbejde på en anderledes måde. Der er derfor mange gode grunde til at du skal tage på forretningsrejse.

Du udvider dine egne kompetencer

Når du tager på forretningsrejse oplever du en masse ting og derfor lærer du også en mase nyt. Og når du lærer noget nyt, får du udvidet dine egne kompetencer og derfor er en forretningsrejse perfekt hvis du godt kunne tænke dig at lære et par nye ting.

Det kan fx være du er advokat, og gerne vil blive klogere inden for et bestemt felt af de mange former for advokater. Der kan du finde forskellige advokatkurser. Du kan både finde kurser herhjemme i Danmark, men du kan også finde mange spændende kruser i udlandet.

Du kan fx kigge på denne hjemmeside, hvis du kigger efter spændende kurser.

Når du er på forretningsrejse lærer du samtidig også noget om dig selv og dine styrker og svagheder.

 

Du bliver inspireret

En anden grund til at en forretningsrejse er en god idé, er fordi du har mulighed for at blive inspireret. Hvis du fx besøger virksomheder i udlandet, kan du blive inspireret af deres forretningsform eller arbejdsmetoder.

Det kan nemlig godt være stor forskel på hvordan vi arbejder i forskellige lande, og derfor kan en rejse være med til at give dig en idé om hvordan du kan optimere dit eget arbejde.

Du kan både blive inspireret til nye forretningsmetoder, men også få nye idéer til at skabe noget nyt. Når vi er ude at rejse, er det nemlig lettere at få nye idéer. Det skyldes, at vi er mere ”på dupperne” når vi er i et andet land, og det kan være med til at gøre, at vi tænker over noget som vi ikke nødvendigvis har tænkt over før.

 

Du møder nye mennesker

Som en tredje grund til, at forretningsrejser er spændende er, at du møder nye mennesker. Og det er altid spændende at møde mennesker, der arbejder med det samme som du gør. Det kan der hurtigt komme nogle interessante samtaler ud af. Og når du møder nogle interessante mennesker, kan du få bygget et nyt netværk op.

Og et netværk i udlandet tror jeg de fleste godt kunne tænke sig. Specielt inden for erhverv er det kan det være interessant at have et netværk uden for Danmark.

En forretningsrejse er en god og nem måde at møde nye mennesker på. Det kan være du rejser med en gruppe af mennesker som du ikke kendte i forvejen. Og ellers møder du garanteret nogle spændende mennesker på vejen.

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *