Dette bør du ikke glemme at få med på ferie

Sommeren er snart over os, og det betyder at tusinder af danskere skal afsted på sommerferie. Lufthavnene bliver fyldt til randen med glade turister, der skal besøge lande i og udenfor Europa. Det er noget, der kræver at man husker det hele, og lige på det punkt er der mange, der godt kunne trænge til en lille smule hjælp.

Vi har lavet en lille liste over ting, som mange glemmer at få med på ferie, men som vil kunne gøre det hele mere behageligt. Det inkluderer ikke pas, sygesikringsbeviser, billetter og den slags, for det kan enhver huske. Men i stedet fokuserer vi på ting, der kan være vigtigt, men som man ikke umiddelbart tænker på.

Sengetøj

De fleste hoteller har allerede sørget for, at der er sengetøj og at det bliver skiftet regelmæssigt. Men det er trodsalt ikke alle steder, hvor det er en selvfølge. Derfor kan man det nogle gange være en fordel at medbringe sit eget sengetøj. Det kan også være, at man bare nyder sine egne ting og gerne vil have den mest luksuriøse oplevelse som muligt.

Med et lækkert sæt Georg Jensen sengetøj kan du sove som en engel hele ferien lang. Så hvorfor ikke lave lidt ekstra plads i kufferten til dit eget sengetøj.

 

Medicin

Man håber aldrig på at man bliver syg under sin ferie, men det værste kan altid ske og så er det e god ide, at være forberedt. Hvis du skal på ferie, så kan det godt betale sig at medbringe forskellige remedier, der kan hjælpe mod hovedpine, maveproblemer og mange andre ting.

Man skal naturligvis ikke have et helt apotek med sig, men hvis man holder lidt øje med, hvad man kan risikere på sin destination, så kan man forberede sig godt og undgå en masse ubehageligheder. Har du allergi, så husk allergimedicin. Har du sart mave, så husk mavemedicin. Du vil være glad for det når uheldet er ude.

 

Adaptere

Noget, der kommer bag på mange danskere er, at stikkontakterne i mange lande ikke passer til vores stik. Så står man der uden opladere til mobiltelefoner, tablets og andre apparater, der skal lades op. Det kan i den grad lægge en dæmper på glæden ved ferien, men der er heldigvis noget man kan gøre. Faktisk er det noget så simpelt som at købe en adapter, der gør at du kan benytte dine stik i udenlandske stikkontakter.

Skulle du have glemt adaptere, så kan du ofte købe dem på destinationen, især hvis det er en populær turistdestination. Det gør problemet noget mindre, men der er altså ingen garanti. Så gør dig selv en tjeneste og husk en adapter.

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *