Fem fede måder at rejse på

Har du tit spekuleret over, hvad der mon er den vildeste måde at rejse på? Det er et spørgsmål, som vel aldrig rigtig kan blive besvaret, for det vil alle dage være en vurderingssag. Dog er det sikkert, at der findes rigtig mange spændende måder at opleve verden på, og denne artikel vil kigge lidt nærmere på nogle af dem.

Jagtrejser

Hvis du jager herhjemme, har du sikkert også nogle gange tænkt på, at det kunne være fedt at komme på ”fremmed græs” og jage mere eksotiske dyr. Heldigvis er dette slet ikke en umulighed, for der findes efterhånden mange gode rejsearrangører, som tilbyder jagtrejser. Vær opmærksom på, at denne form for rejse er dyr, men den giver også en oplevelse for livet. Det er fx muligt at komme til Sydafrika og skyde store hjorte. Du kan også tage til Canada, hvor du får muligheden for at skyde en kæmpestor bjørn, som du kan få fløjet med dig hjem senere.

Er du interesseret i at komme på en jagtrejse, kan du klikke på dette link for at læse mere om fænomenet.

Rundrejse

Hvis du godt kan lide at opleve mange forskellige ting, når du tager på ferie, så skulle du måske overveje en rundrejse. Her får du mulighed for, enten guidet eller på egen hånd, at opleve flere sider af samme land eller område. Det er fx blevet populært at tage på rundtur til Sri Lanka, hvor man med en guidet chauffør kan komme rundt og opleve alt fra store vandfald til elefantbørnehjem – og selvfølgelig lækre sandstrande.

Rundrejsen koster også, men du vil også opleve, at du har set mange flere ting, end hvis du blot opholder dig samme sted på hele ferien.

Interrail

Er du fortsat ung, kan du også vælge at tage på interrail ned gennem Europa. Det er virkelig en oplevelse, hvor du kan komme langt omkring for meget få penge. Det går i sin enkelthed ud på, at man kan rejse så meget, man vil for et fast, lavt beløb. Så kan man ellers krydse de europæiske lande af, som man ønsker det, og ingen fortæller, hvornår man skal videre til næste destination.

Backpacking

Er du til primitiv luksus, så kan du tage på en backpack-rejse. Her får du mulighed for at sætte dit eget tempo, og det er kun dig selv, som siger til og fra. Det er ikke tilfældigt, at denne rejseform er så populær, og det er ofte denne rejse, du vil huske ti år senere.

Badeferie

Det er selvfølgelig også bare en mulighed at tage på en klassisk badeferie, som man aldrig går galt i byen af. Her er der tid til afslapning, solbadning og at læse en god bog. Badeferien er altid et hit, hvis man trænger til at koble fra.

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *