Fem ting til din ferie-huskeliste

Der findes vel ikke noget bedre end ferier, hvor man kan opleve verden, slappe af med familien eller gøre de ting, man går og venter på hele året. Desværre er der også nogle ting, som kan komme til at spolere ferien, som man derfor gerne helst skulle undgå.

Det kigger denne artikel nærmere på. Her får du nemlig fem gode bud på, hvad du bør huske at tage med på din ferie.

Vabelplaster

Rigtig mange kender følelsen af, at de har været entusiastiske i starten af ferien, hvor der virkelig skulle ske noget, og derfor er der kommet grimme vabler under trædepudderne og på hælen. Det er selvfølgelig at foretrække, hvis du helt kan undgå denne situation, men det er svært at gardere sig helt imod, når man pludselig bevæger sig på en lidt anderledes måde. Husk derfor at tage vabelplaster med i toilettasken, så du altid har det ved hånden.

Der er ingen grund til at lade vabler ødelægge din ferie eller begrænse dig, og faktisk kan godt vabelplaster hjælpe rigtig godt på vej. Det er også en god idé at tage lidt sæbespåner med, så du kan tage et fodbad. Det vil afhjælpe dine vabler meget effektivt.

Medicin

Det er selvfølgelig også klogt at have noget medicin med, så man kan klare det værste. Selvom du kan tage på hospitalet eller apoteket, så er det altid rart, hvis du selv har det mest nødvendige med. Det kan fx være piller mod diarre eller næsespray, som du har med. Hvis du har noget til hæmoride behandling, kan det også være en god idé at medbringe dette i toilettasken. Du kan klikke her for at finde forskellige medicinske produkter.

Flere sæt fodtøj

Du skal altid huske, at det ikke er godt for din krop at gå rundt i det samme fodtøj alt for længe ad gangen. Det er nemlig fint at variere, så kroppen slides forskellige steder og dermed ikke overbelastes. Skal du fx gå meget på turen, vil du have en fordel i at have flere gode par sko med, hvor du får den rigtige støtte. Skal du på badeferie, vil det også være en god idé at have andet end badesandaler med i tasken.

De rette forventninger

En gylden regel før en ferie er, at man skal afstemme forventningerne, så man ikke bliver skuffet. Det er selvfølgelig helt fint at glæde sig, men det er trods alt bedre at blive positivt overrasket end skuffet over tilværelsen. Sørg for at du glæder dig tilpas.

Solcreme

Det er vel ikke så overraskende, at du skal have solcreme, og selvom du kan købe det på ferie, så er det altså klogt at have noget med hjemmefra. På den måde kan du selv bestemme kvaliteten, og der går ikke lige et par dage, før du lader dig beskytte.

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *