Ferie selvom sparegrisen er tom

Vi kender alle sammen til at gå død i vores hverdag. Vi begynder at drømme os væk fra vores liv og til varmere himmelstrøg. Men hvad gør du, hvis du ikke har nogen penge til at tage på en ferie? For det kan være et problem, når du ved, at det er det eneste, som kan få dig op i gear igen. Du skal simpelthen bare væk. Det får du her svaret på.

Tag ekstra timer op til din ferie

Mange bliver overrasket over, hvor billigt det kan gøres at tage ud at rejse i dag. I dag har du AirBnB og mange andre services, som gør det muligt for dig at rejse billigt til udlandet. På den måde behøver det ikke at være særlig dyrt, hvis du blot køber en flybillet til udlandet.

Når du rejser på denne måde, kan du stort selv finansiere din rejse ved, at du tager en masse ekstra timer på dit job op til din ferie. Du kan eventuelt altid vente med at købe et hotelværelse eller AirBnB til sidste øjeblik. Det er især en god mulighed, hvis du ikke tager et sted hen, hvor der er vildt populært. Dette vil sige uden for højsæson.

Mange steder kan du få en virkelig billig ferie, hvis du tager steder hen, hvor det er lavsæson. Selvfølgelig vil der så ikke være lige så meget gang i den, men du kan sagtens finde større turistbyer, hvor der altid sker noget. Selv uden for højsæson.

 

Lån pengene

En anden mulighed er, at du låner pengene. Her er der selvfølgelig en række forskellige muligheder. Du kan låne pengene i banken, som kræver at du først taler med din bankrådgiver om din idé.

Det kan være svært at overbevise en bankrådgiver om, at det er en god idé, da de er ligeglade med, hvordan dit helbred har det. De vil for det meste råde dig til at tage på ferie, når du har pengene.

Hvis du har nogle gode venner eller forældre, kan det være, at du kan låne pengene af dem. Du kan så aftale en afdragsordning med dem, når du kommer hjem. På den måde kan du rejse og få energi, og når du kommer hjem kan du give den gas.

En anden mulighed er, at du låner pengene på sites, hvor det er lettere at låne penge, da de ikke spørger dig, hvad du skal bruge pengene på. Her har mange svært ved at overskue, hvad der er billigt og dyrt. For generelt tror folk, at det altid er dyrt at låne penge sådanne steder, men sådan behøver det ikke være. Hvis du vil sammenligne alle dine muligheder for lån, kan du gøre det her.

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *