Fire ferietyper for maksimal afslapning

Vi er vante til, at ferier skal gøres os afslappede, men nogle gange er en standferie ikke nok, da vi ender med at stresse os selv med alle de turister. Eller også er du på storbyferie og føler, at du skal nå at se det hele, og du ender med helt at glemme at slappe af. Her får du nogle bud på ferier, hvor du ikke skal tænke på andet end at slappe af.

 

Tag på wellnessferie

Wellnessferie handler om, at du slapper helt af og lader andre forkæle dig. Her er ingen skrigende børn eller e-mails, som du burde svare på. Du kan her slappe helt af og nyde livet.

Få en massage mens du nærmest er ved at falde i søvn. Få en ansigtsbehandling og lig i mudderbad, som er godt for din hud.

Det kan især anbefales at tage på wellnessferie i Frankrig, hvor du samtidig kan gå rundt og nyde smukke omgivelser.

 

Tag på vinferie i Italien eller Frankrig

Vi ved alle sammen godt, at alkohol får os til at slappe af. Så hvorfor ikke tage på vinferie i Frankrig eller Italien, hvor de er kendt for deres fantastiske vine. Det fede ved at tage på ferie her er, at det hele kommer til at handle om mad og vin.

Herhjemme bliver det aldrig afslappende på samme måde, når du går ud og spiser. Både i Italien og Frankrig er det muligt at tage på cykelferie, hvor man besøger en masse forskellige steder, hvor du kan få noget at drikke (ja, selvfølgelig vin).

 

Tag på yogaferie i Asien

Yoga er blevet ufatteligt populært de sidste par år, da det både udstrækker din krop, samtidig med at du får det bedre med dig selv.

Derfor er yoga langt mere end blot almindelig dansk gymnastik. Det er startet i Asien, så hvad er mere oplagt end at tage på yogaferie i Asien.

Det kan desuden anbefales, at du også dyrker yoga, når du kommer hjem fra Asien. På den måde kan du bruge alle de ting,  som du har lært på din ferie. Hvis du skal bruge en yogamåtte, så finder du en lige her.

På den måde kan du altid dyrke yoga, også derhjemme.

 

Meditationscamp

Ligesom med yoga så findes der meditationscamp, hvor du ikke skal lave andet end at dyrke meditation. Der findes en kendt camp, hvor du ikke skal tale med andre. Dvs. du undgår øjenkontakt og dyrker kun meditation. Først efter 10 dage må du tale med andre.

Det giver en ufattelig afslapning, og det fede er, at det faktisk er gratis, da disse camp giver dig mad og husly. Du skal kun betale, hvis du føler, at det gav dig noget.

 

Tag så på ferie og slap af!

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *