Løb dig glad

Selvfølgelig skal der mange ting til at gøre dig glad, men løb er let metode til at få overskud, energi og glæde i din hverdag.

Det skyldes, at når du løber og bevæger dig generelt, så producerer din hjerne serotonin, endorfiner og dopamin. Du har sikkert hørt mange tale om, at det også kaldes glædesstoffer, og det er grunden til, at du får det godt med dig selv, når du løber.

Bevæg dig især når du ikke har tid

Der kan komme perioder, hvor vi ikke føler, at vi har tid til at bevæge os, og det er især her, at det er vigtigt at bevæge sig. For hvis du ikke har tid til at løbe en halv time, så er der en risiko for, at du er ved at bevæge dig ind i en alt for stresset livsstil.

Når du er på dette punkt, vil du føle, at du altid kan bevæge dig, når du har tid til det. Problemet ved denne tankegang er, at der altid kommer noget i vejen for at bevæge sig. For du vil altid have en ny deadline og penge der skal tjenes, det er grunden til, at det er vigtigt, at du er effektiv, når du arbejder.

 

Du er mere produktivitet, når du er glad

En af de største problemer for vores produktivitet er, at vi simpelthen ikke har glæde til at være produktive. Vi tror, at vi bare skal arbejde endnu hårdere, men det er vigtigt, at du sørger for at finde glæden i livet.

Det er ofte lettere at få glæde og så blive mere produktiv end at gøre det omvendte. Derfor skal du gøre ting, som du ved gør dig glad.

Her er løb en let del at implementere i din hverdag, da du blot skal tage løbeskoene på, og så er du klar til at løbe en tur.

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *