Oplev den ultimative løvejagt i Sydafrika

Løverne er kongen af savannen. De fleste jægere kan hurtigt blive enige om, at det ultimative trofæ at have hængende på væggen er en løve. Selvom de fleste tror det, er det er ulovligt at jagte og skyde en løve, så kan man få lov i nogle tilfælde.

For at gøre det kort og overskueligt hvordan du får muligheden for at skyde en løve på den sydafrikanske savanne, og hvad du kan forvente, har vi her lavet en kort guide til den ultimative løvejagt.

Omgivelserne

Når de fleste køber en ferie, er det ofte hotellet der er fokus på. En jagtferie er anderledes, hvor du vælger destinationen ud fra dyrene der er i området. Denne jagt på kongen over savannen, foregår på den sydafrikanske savanne.

Du vil under din jagt komme til at bo både luksuriøst, men samtidigt helt tæt på naturen. Hytterne du kommer til at bo i er udstyret med en god dobbeltseng, med det obligatoriske myggenet omkring sig. Der er varmt vand i hytterne, hvilket er dejligt med det er ikke det vigtigste for denne ferie.

 

Hvordan foregår jagten?

Det er ikke lovligt at jagte løver alle steder, men der er enkelte steder, hvor du kan få en licens til at skyde en løve. Jagten starter tidligt om morgenen, hvor du starter turen sammen med din guide, som vil tage dig med ud på savannen.

I vil få mulighed, for at komme helt tæt på de mange dyr, hvilket også er en stor del af oplevelsen. Det vil ske både til fods, men også i en firhjulstrækker.

Når i skal skyde Løven, så vil det foregå på en større afstand, mens løven er ude på den åbne savanne, hvor forholdene er optimale for at skyde.

 

Hvilket udstyr skal du have med?

Når du bestiller turen, så vil geværet også være inkluderet i prisen, men du skal selv stå for dit eget jagttøj og andet jagtudstyr.

Generelt så skal du altid have jagtbukser, T-shirt og støvler med, men det er nogle gange nødvendigt at medbringe andet udstyr.

Det er derfor altid en god ide at kontakte selskabet, som du har bestilt uren igennem for at høre, hvilket udstyr du skal have med.

Hvis det viser sig, at du mangler noget udstyr, så kan du finde det meste til en fornuftig pris her.

 

Det ultimative trofæ til hjemmet

Grunden til at løvejagt er dyrt skyldes i høj grad, at tilladelsen til at importere en løve som jagttrofæ i Danmark er dyr. Selskabet står normalt for at klargøre løven til transport, hvilket i nogle tilfælde kan tage længere tid. Du skal derfor selv være opmærksom på at følge op med selskabet og få fornyet importtilladelsen, hvis processen tager mere end 6 måneder.

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *