Oplev verdenen med disse feriedestinationer

”At rejse er at leve”. Sådan går et velkendt ordsprog, og hvis det ikke er en endegyldig sandhed, er der i hvert fald noget om snakken. Det er ofte når man er ude at rejse, man virkelig føler, man lever.

Det er der, hvor man får sat tingene i perspektiv, og kommer hjem til hverdagen veludhvilet og med en fornyet glæde i tilværelsen. Følgende er en guide til, hvor du kan tage hen.

Gardasøen ved Citronkysten

Området omkring Gardasøen er simpelthen fantastisk. Det er en af de mere originale feriedestinationer, og du får en oplevelse, bestemt ikke alle har prøvet. Majestætiske bjerge omkranser en fantastisk, lille dal med en klokkeklar sø i midten.

Selvom det ikke er et oplagt bade sted, er der rig mulighed for at finde et fint hotel med pool og udsigt, der overstiger din vildeste fantasi. Maden er god og autentisk, og strandpromenaden, der forbinder de forskellige hoteller, er italiensk inspireret.

Samos-kokkari i Grækenland

Øen Samos er mytefuld og omringet af utrolig skønhed. Øen er særlig kendt for at have været hjemsted for den græske filosof, forfaderen af alt matematisk, Pythagoras og Epikur. Det var et centralt område i det gamle Grækenland, hvor øen var center for handel og en enorm flådestyrke i antikken.

Samos er et sted med overvældende og gudeskøn vegetation. Alt er lyst og farverigt, hvad der ikke kan andet end at påvirke humøret. Uanset om du befinder dig i de imponerende bjerge såsom Kerkik og Ambelos eller i huler og kløfter, er det som om du befinder dig i det gamle Grækenlands baghave.

Bihinj i Slovenien

Det er sjældent turen tager til Slovenien. Men Bihinj er simpelthen en fantastisk kombination mellem at være unik, charmerende og mystisk. Byen er henslængt op af alperne, hvorfor naturen er helt overdådig.

Bohinj omfatter dalen Nomenji, samt de øvre og nedre Bohinj-dale. I dalen er den fuldstændig fortryllende ’Lake Bohinj’, som mange beskriver som den smukkeste sø, de nogensinde har lagt øjnene på. Med 24 mindre, men meget charmerende landsbyer i området, er der rig mulighed for at gå på opdagelse i det her fantastiske område.

Faial i azorerne – Portugal

Faial – den blå ø – er en del af azorerne. Øen er en af de større med sine 173 km2 og 15.000 beboere. Alle husene på øen er dekoreret med forskellige former for blå. Det giver øen et helt særegent udtryk.

Der er flere grunde til du skal besøge den blå ø: Om det er den grønne cirkel af en vulkans kegle øverst på en idyllisk bakke. Eller de mange master fra sejlbåde fra hele verdenen, der står som et smukt maleri fra dengang, hvor stedet var center for utallige flådekrige. De fantastiske, hvide strande med blødt sand der omkranser hele øen. Mulighederne er mange, og er tilsammen årsagen til, at Faia er en af flere must-see feriedestinationer.

Hvis du vil have mere inspiration til feriedestinationer, kan du klikke her.

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *