Pakke liste til rejse

Ferien nærmer sig. I har glædet jer, og planlagt i lang tid. Jo tættere på det kommer, jo mindre forberedt føler man sig. Men hvad skal man egentligt have med, og hvad kan man undvære på en ferie.

Vi har udarbejdet en liste med ting, som er godt at have med på ferie, når man er længere væk fra Danmark og alt det, som man kender i forvejen.

De vigtige og uundværlige ting

Lige meget hvor I skal hen, eller hvor længe I skal være afsted, så er der nogen ting, som I skal have styr på.

Hvad end I vælger så er der en masse forskellig slags forberedelse.

Først og fremmest så er der de ting, som du altid skal have styr på. Her snakker vi om det vigtige og de praktiske ting:

  • Pas.
  • Sygesikringskort (blåt og gult).
  • Rejseforsikring og sygeforsikringer
  • Visum (hvis dette er nødvendigt)
  • Vacciner (hvis dette er nødvendigt)

De længere rejser kræver nogle gange lidt ekstra. Hvad end det er længere til destinationen, længere fra det vante eller en længere ferie i længden. Nogle af tingene er ikke nødvendige, hvis I bare skal et smut til en europæisk destination.

Skal du væk fra Europa så fylder vaccinerne mere og mere, da de i de andre verdensdele har andre sygdomme, dyr og hygiejne.

Det er også relevant at tjekke op på hvorvidt at et visum er påkrævet i enten din slutdestination eller de steder hvor, at du skal mellemlande. Derudover så kræver nogen lande, at dit pas holder i xx antal måneder efter din hjemrejse. Alle disse ting vil du gerne have styr på i hvert fald et par uger før, at du står i lufthavnen og skal afsted, så du kan glæde dig til din ferie i stedet for at skulle stresse over hvorvidt, at du nu også har styr på det hele.

Hvor meget tøj er nødvendigt

Vi pakker af og til som om, at vi skal være væk for altid. Hvad er egentligt nødvendigt?

Det er ikke nødvendigt med et helt sæt tøj til hver eneste dag, hvis du bare skal ned hvor solen skinner.

Let’s face it. I bor I jeres badetøj, hvis I er et sted henne hvor, at det er varmt nok til det.

Har I børn med, så kan situationen dog være en helt anden. Børn bruger en del mere tøj end voksne. Er du i tvivl om hvorvidt, at du mangler eller har det rigtige med, så kan du læse mere her.

Det kan også godt lade sig gøre at klare sig med lidt. Tøjet kan sagtens tåle en lynvask i håndvasken, og der findes også både børn, voksne og babyer der hvor, at I er rejst hen. Det meste kan altså købes for en billig sum penge.

Underholdning

I har selvfølgelig hinanden – går vi ud fra. Men derudover så er bøger, hækle-/strikketøj og et spil kort altså altid noget, som alle kan være med på. Prøv at log lidt af fra den digitale verden, og vær lidt til stede sammen. Du er på ferie, og skulle gerne komme hjem frakoblet og klar til en hverdag igen.

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *