Pas på – Phuket og Pattaya er ikke genvej til erotisk ferie

Øen Phuket – i særdeleshed Bangla Road, en central gade på fantastiske Patong Beach – og byen Pattaya lidt syd for Bangkok er begge kendt for noget af det, der trækker flest turister til Thailand, men som thai’erne samtidigt ikke er mest stolte af: Nemlig sexturismen.

Vestlige (ældre som yngre) mænd tager til Thailand og især Phuket og Pattaya, fordi prositution her om end ikke lovligt så er accepteret, billigt og tilgængeligt. Hvis du er til den slags så er Bangla Road og Pattaya stedet at være.

Men overvejer du turen, så tag lige og læs denne artikel først. Alt er som bekendt ikke skidt, det ikke er godt for noget og den gælder også den anden vej.

Politiet kan give problemer

Politiet i Thailand er ikke det værste du kommer til at opleve, men korruption er et problem. Det er heller ikke uset, at politiet finder en undskyldning for at give en turist en bøde, der skal betales i kontanter her og nu. Hvis du beder om at få bøden på politistationen i stedet for, hvor du også får en kvittering, bliver bøde ofte mindre eller helt droppet – til gengæld bliver betjenten irriteret på dig.

Det gælder mere i de områder med mange turister.

En betjent kan holde dig ind til siden for at køre på scooter uden hjelm, have forkert kørekort eller åbenlyst at have en prostitueret med og give dig en bøde på 500-1000 baht (1-200 kroner). Det er ikke mange penge, men en ubehagelig oplevelse. Du kan vælge at betale eller kæmpe imod. Det første er nemmere. Det er hændt før, at politiet har holdt turister inde for at have købt sexlegetøj (som var de i Danmark) og sagt det er ulovligt. Legetøjet er ganske lovligt, men turisterne betalte fordi de blev bange.

Prostituerede kan udnytte dig

Når du kommer, så vær opmærksom på risikoen for at du blive faktisk udnyttet af de prostituerede.

Udnyttelse kan ske ved, du engagerer dig på et følelsesmæssigt niveau – og der herefter bliver lokket penge ud af dig, når din nye kæreste skal have penge til en mobil for at skrive til dig, hendes mor skal på hospitalet eller broren skal betale penge til politiet.

De kan også udnytte du sover i egen lejlighed og stjæle dine penge såvel som papirer.

Begge er set før.

Pas på. Ellers bliver du snøret.

Nyd Nordthailand i stedet

Hvis jeg må give en anefaling, selvom den ikke har så meget med sex at gøre, så vil det være at tage til Nordthailand.

Jeg har selv resideret i Thailands andenstørste by Chiang Mai i længere periode. Her er ingen strand, men du har en flod, godt vejr, billlige priser og flere af de andre ting, der er med til at gøre Chiang Mai og Thailand til et fantastisk sted at være.

Du kan finde flybilletter fra Bangkok til Chiang Mai fra få hundrede kroner hvis du booker i god tid. Billetten til Bangkok kan du finde fra København fra 3000 kroner med mad med Norwegian og flere af de andre oldschool-carriers, hvis du blot er ude i tilpas god tid.

Se vores side om flybilletter for at blive klogere på dette.

Og hav en fantastisk tur.

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *