Storslåede rejseoplevelser – besøg Bali, Lombok og Giliøerne

Hvorfor nøjes med én destination, når du nemt kan planlægge en rundtur på Bali samt de øer, som grænser op til. Et væld af oplevelser, som bare venter på dig.

Du kan skræddersy din rejse til Bali, så den til fulde lever op til dine forventninger og ønsker. Ved du ikke helt, hvad der venter dig af skønne oplevelser på Bali, kan du gå på opdagelse på nettet, hvor der ligger rigtig mange rejsefortællinger. Når du er klar, da sæt dig til rette i sofaen, luk øjnene og tænk på, hvordan din drømmerejse til Bali skal tage sig ud. Er du til små landsbyer, store markeder, flotte templer eller måske mere til naturoplevelser som trekkingture og delfinsafari – Bali og de omkringliggende øer, Lombok og Giliøerne har så meget at byde på. Men alt behøver ikke at være planlagt på forhånd! Undervejs kan du nemt tage på guidede ture eller besøge en afsides landsby, for at opleve de lokale helt tæt på.

Bali rejse – noget for enhver smag

Er du til naturoplevelser og aktivferie er Bali stedet! Med omkring 30 grader hele året rundt og badevandstemperaturer på omkring 25 grader er der rig mulighed for at tage på oplevelse i det fri. Her er du ikke bundet til sommerhuset eller indendørs aktiviteter i tilfælde af en regnfuld sommer, men kan gøre, hvad du har lyst til. Læg dig til rette på en liggestol med en kølig drink i hånden og nyd synet af dine børn, som leger i vandkanten. Find vandreskoene frem og tag på vandretur i bjergene. Tag dykkerudstyret på og dyk ned for at se de fantasiske koralrev, der bugner med fisk i alverdens skønne farver. Eller tag på en af de guidede ture, som du finder rundt om i byerne – her kan du fx besøge rismarker og se, hvordan risdyrkningen finder sted. Saml familien og tag afsted til Bali – rejs direkte fra Kastrup, Billund eller Aalborg ned til skønne Bali, Lombok og Giliøerne.

Flotte hoteller på hele øen

Rundt på hele øen finder du de fineste og reneste hoteller. Så når du efter en lang dag fyldt med skønne oplevelser trænger til et køligt bad, lækker aftensmad og en god seng, kan du trygt smutte ind forbi det nærmeste hotel, for her går du aldrig galt. Service og standard er i top.

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *