Tag på studietur i Europa – Her er vores top 3 destinationer

Der er rigtig mange steder, der er gode at tage på studietur i Europa. Det er nemt og billigt at komme rundt i dag med både tog, bus og fly. Det giver mulighed for at komme rigtig mange forskellige steder hen og finde den by, der passer til lige præcis din klasses fokus.

Vi har lavet en top 3 over de bedste destinationer for studieture i samarbejde med grupperejsebureauet.dk, der har mange års erfaring med at hjælpe gymnasieelever, hf’er og andre elever af sted på studietur. Find et stort udvalg af muligheder hos grupperejsebureauet.dk.

 

1. Budapest

Budapest er en rigtig populær destination for studieture. Det er billigt at være der, hvilket betyder, at de unge ikke skal bruge en masse penge på at bo, spise og komme rundt. Derudover er det også billigt for dem at gå ud om aftenen, hvilket de unge helt sikkert vil sætte pris på. Mange unge tager i dag til Prag for at tage på drukferie. Selvom Budapest har mange af de samme kvaliteter som Prag – lang historie, smuk arkitektur og lavt prisniveau – er den endnu ikke lige så overrendt som Prag. Den gør den langt mere attraktiv at være i. Budapest er blandt andet en god destination, hvis du har en klasse, der har fokus på historie, arkitektur, økonomi, samfundsfag, kunst og teater.

 

2. Berlin

Berlin er også et rigtig godt sted at tage en klasse med på studietur. Det er billigt at være der, og ofte er transporten dertil helt ekstremt billig. Det gør det derfor nemt for eleverne at betale for det. Berlin er det oplagte mål for en klasse, der har tysk på et højt niveau. Der kan de virkelig få prøvet deres sprogkundskaber af i praksis. Derudover er det også et godt sted at tage hen, hvis du har en klasse, der har historie som et af deres hovedfag. Berlins historie i forhold til 2. Verdenskrig og Den Kolde Krig er stadig nem at se på forskellige bygninger og museer i byen.

 

3. Rom

Hvis din klasse gerne vil mod lidt varmere himmelstrøg, kan det være en rigtig god ide for dem at tage til Rom. Der kan I nemlig være sikre på at få det lidt varmere, end I kan mange andre steder i Europa. Derudover er Rom også en god destination for de historie- og samfundsinteresserede. I det gamle Romerrige var der mange forskellige styreformer, og det at være i Rom giver god mulighed for at lære mere om dem. Rom har et lidt højere prisniveau end de to andre byer, der er præsenteret her. Det er selvfølgelig vigtigt, at du gør det klart for dine elever, hvis de gerne vil dertil.

 

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *