Tag ud at rejse i din påskeferie

Det er snart påske og med den medfølger en række helligdage og ferier. Så forkæl dig selv med en ferie og vend tilbage på arbejde med overskud og fuld af motivation. Vi tipper til en række destinationer, hvor du kan bruge din påske.

Dansk idyl

Rækker pungen ikke langt? Så skal du stadig ikke snydes for at tage på en lille get-away. Skallerup Klit er en dansk naturperle, som har beliggenhed blot 4 timers kørsel fra København. ”Skallerup Seaside Resort” er et resort i Skallerup Klit, hvor der er noget til hele familien. Som gæst har man fri adgang til en række sjove aktiviteter. Man kan for eksempel tage i svømmehal, hvor man kan forkæle sig selv med sauna, dampbad og sansesauna. Og så endda helt gratis! Hele familien kan også tage et spil bowling. Skallerup Klit er altså en oplagt destination for hele familien.

Solferien

Er du træt af kulden, så tag ned sydpå til varmen. Du behøver ikke at tage længere væk end Spanien for at få lidt D-vitamin. I påsken ligger den gennemsnitlige temperatur nemlig på 20 grader. Hvis du ønsker en højere temperatur kan du tage til Marokko. Marokko er et kulturelt land, hvor man kan lave det hele. Marokko har en smuk natur, hvor man både kan opleve Atlasbjergene, dale og ørkener. Man kan besøge gamle medinaer og kaotiske basarer, hvor man kan købe alverdens krydderier til næsten ingen penge. Hvis temperaturen bliver for høj, så grib håndklædet og tag til nærmeste strand. Marokko har nemlig nogen af de smukkeste strande i Afrika. Du kan finde lækre håndklæder til din rejse lige her.

Skiferie

Længes du efter lange hvide pister og vind i håret – så skal du tage på skiferie i din påskeferie. Skal I hele familien afsted, så er det formegentlig Norge eller Sverige, som I skal tage til. Norge og Sverige er kendte for at have meget børnevenlige områder. De fleste pister er grønne eller blå og passer derfor perfekt til familien nye skiløbere. Hvis du ønsker mere udfordring, kan du med fordel tage til Alperne. Alperne har måske de bedste bjerge at stå på ski på. Alperne har pister fyldt med puddersne og du vil med garanti blive udfordret.

Storbyferie

Det mest oplagte tidspunkt at tage på storbyferie på er om foråret og efteråret. Så hvad med at tage en tur til din yndlingsstorby eller udforsk en ny? Hvis du har et stort shoppegen, kan du med fordel tage til London, som har kæmpe shopping centre og kilometerlange gader, hvor man kan finde alt, hvad hjertet begærer. Hvis du ønsker at tage til en mere kulturel destination, kan du tage til Budapest eller Prag, som begge huser historiske byer. Dertil er disse byer billige, og du kan blandt andet tage ud at spise Michelin-mad for under 1000 kroner – inklusiv vin!

Uanset hvor destinationen går hen er det vigtigt, at man pakker alt det nødvendige. På den måde mindsker man feriens omkostninger og ikke mindst tid, hvis man lige pludselig skal ud og finde en recept til p-piller eller nyt skiundertøj. Termoland.dk er værd at tjekke ud, hvis du ender med at tage på skiferie eller et andet sted, hvor temperaturen er lav.

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *