24rejser præsenterer: De 24 bedste rejsedestinationer i 2019

Her hos 24rejser, elsker vi at hjælpe vores læsere med at finde de bedste rejser. Derfor har vi lavet en beskrivelse af vores 24 yndlings rejsedestinationer, som du kan tage på i 2019.

1. Det anderledes og smukke Bali i Indonesien

For os, er Bali en af de flotteste rejsedestinationer. Her kan du opleve byen Ubud, der med sin uimodståelige charme rammer rent ind. Her kan du finde en masse hyggelige kunstgallerier, butikker og fantastiske restauranter ved siden af hinanden. Har man lyst til en gåtur, kan man lidt udenfor byen opleve grønne rismarker og lokalt landbrug.

Samtidig, er den solrige ø ideel for turister i mange størrelser – Dem der gerne vil på opdagelse og dem, som bare gerne vil dase på stranden eller ved poolen. Bali har mange smukke egenskaber og der er aldrig langt til vandet og en dejlig badestrand. Derudover bor man som en drøm.

Asien er et meget varmt kontinent, og derfor vil du føle dig bedst tilpas, hvis du har løst og frit tøj på, som ikke strammer og sidder tæt ind på huden. Det kan derfor være en god ide at anskaffe sig nogle helt nye sommer outfits, som både er komfortable, men samtidig sidder godt og pænt. Find dine outfits hos MollyogMy.

Tempel i Ubud, Indonesien

2. Oplev fantastiske seværdigheder i London

London er en af de mest kendte byer i verden. Her er der massere af oplevelser for hele familien, eller bare som en kærestetur. Om man har mange penge eller ej, er der noget at se. Der findes nemlig en del gratis attraktioner og seværdigheder, som royale parker, Hyde Park, Bank of England museum. Derudover kan i komme rundt og se, hvor mange af Harry Potter filmene blev filmet.

Byen er også perfekt til shopping. London har nogle af verdens største butikker og har mange mærkebutikker med alt, hvad hjertet ønsker. Selv, hvis man ikke har mange penge, findes der butikker til enhver størrelse pung.

London Tower Bridge

3. Kretas fantastiske vejr og lækre strande

Hvis man ønsker en ferie, hvor der er sol, gode strande og lækker mad, så er Kreta det perfekte sted. Her har de nemlig middelhavsklima, så somrene er tørre og gennemsnitstemperaturen ligger på omkring 30 grader. Selv hvis man ønsker at rejse i efteråret, vil temperaturen ligge omkring 20 grader.

Kreta byder på meget mere end flotte strande, naturen er nemlig helt fænomenal. Samaria Gorge er Europas længste kløft, hvor i her kan se nogle vanvittige flotte udsigter. Derudover findes der her vilde geder. Det tager ca. 6 timer at gå derhen, men det er det værd.

Kretas flotte udsigt og en af de berømte vilde geder

4. Smukke Maldiverne – perfekt for børnefamilier

Maldiverne er et helt utroligt flot sted. Det ø-rige land er fyldt med en utrolig venlig og imødekommende befolkning. Samtidig, er der flot undervandsliv og flotte hvide badestrande. Der er boformer til enhver smag – billige guesthouses og dyrere resorts.

Maldiverne er et af de mest sikre steder at rejse hen i verden. Der findes ikke frodige marker og flotte bjerglandskaber, men strandende og det krystalklare vand er helt exceptionelt flot. Når i er her, bør i prøve en snorkeloplevelse, så i kan opleve alt Maldiverne har at byde på.

Maldivernes blå hav, kokos træer og resorts

5. Kærlighedens by – Paris

Paris er det perfekte sted at tage hen – især for kærestepar. Der findes mange seværdigheder, bl.a. Triumfbuen og Eiffeltårnet. Samtidig kan i opleve Notre Dame og gå ned af den flotte Champs Elyseé, som har massere af shopping muligheder.

Maden er helt fantastisk i Paris. Her kan du finde lækker is fra Berthillion, genial falafel fra L’as du fallafel og finde mange flotte og smagfulde macarons og kager. Mens du er i Paris, bør du prøve at spise i Latinerkvarteret omkring Notre Dame, som er kendt for sin livlige atmosfære og mange bistroer. Her kan du finde mange forskellige gastronomiske oplevelser til enhver pengepung og smag.

Husk nu det blå sygesikringskort, når du rejser i Europa. Det giver ret til læge- og sygehusbehandling samt medicin, hvis uheldet er ude. Det kan du bestille gratis på borger.dk og modtage det inden for 2-3 uger.

Udsigt over det flotte Paris, med Eiffeltårnet der lyser op

6. Down under til Sydney, Australiens flotte by

En tur til Sydney vil give minder langt ud i fremtiden. Sydney har utrolig meget flot natur og vilde oplevelser. Der findes adskillige smukke strande. I kan udforske straffefangernes fortid i The Rocks i Sydney, eller tage en sejltur i Sydneys smukke havn. Elsker i bare natur, kan i tage ud i The Blue Moutains, som er et berømt område for vandrere, klatrere og udendørsentusiaster. Her kan i også prøve at rappelle.

Der findes også utallige lækre restauranter, som på Quay, hvor du kan spise middag, mens du nyder den betagende udsigt over Sydney Harbour. Som noget helt ekstraordineret, kan i komme helt tæt på dyrene i Sydneys Taronga Zoo. Her huses der 2.900 eksotiske og lokale dyrearter, som du med garanti ikke har set i Danmark. Her kan du tilkøbe en camping overnatning i zoo’en.

Udsigt fra havet indover den flotte Harbour Sydney

7. Rom er den perfekte by til historieelskere

Rom i Italien, har massere af historie at tage af. Stemningen, storheden, maden og historien går op i en højere enhed og der er stribevis af seværdigheder og forskellige oplevelser for enhver smag. Nogle af de mange seværdigheder, som alle bør se, er det Sixtinske kapel, Colosseum og Pantheon.

Foruden det historiske perspektiv, er maden helt udsøgt. Italienerne går mere op i mad en mange andre, og derfor er opskrifterne altid helt særlige. Besøg Saltimbocca alla Romana, hvor man kan få tynde skiver af det fineste kalvekød, parmaskinke og salvie i en simpel ret, som smager fantastisk.

Her ses Vatikanet i Rom

8. Oplev en helt anderledes kultur i Beijing, Kina

Kina har en lang historie bag sig og Beijing er en by med mange millioner indbyggere. Som turist, er der mange ting, du bør se. Herunder Den Himmelske Freds Plads, som kineserne betragter som hele verdens centrum. Derudover bør du besøge den store røde port, som er indgangen til Den Forbudte By, hvor det enorme portræt af Mao Zedung hænger.

Maden i Kina, er noget af det bedste ved at besøge Beijing. Her kan du få sprødstegte ænder, som du aldrig har fået dem bør. Pekingand i Beijing er en himmelsk smagsoplevelse. Hvis du tror, at de kinesiske buffeter er de samme, som herhjemme i Danmark, tager du helt fejl. Maden i Kina er helt anderledes – på den gode måde. Her får du den ægte lækre varer, hvor man bestiller lidt af hvert. 

Snak med din læge, om du har de rette vaccinationer, når du skal til Kina. Er du i tvivl, om hvilke vaccinationer du har, kan du selv tjekke dine sundhedsdata på sundhed.dk.

Udsigt over Beijing ved tusmørke

9. Besøg den flotte by Prag i Tjekkiet

Prag er en by for alle, om du har mange penge eller få. Her findes der så mange forskellige gratis oplevelser, som du kan benytte dig af. Der er gratis kunstmuseer og gallerier, mulighed for at gå hen af den 650 år gamle stenbro – Karlsbroen og besøge det dansende hus på hjørnet ved Moldau floden. Om man er voksen eller har børn med sig, er der meget at se.

Tjekkisk mad er ikke særlig verdenskendt. Dog kan man få store retter til billige penge, og kan dermed nemt blive mæt. Det er ikke krydret meget, men kan indeholde meget hvidløg. Noget du bør smage, mens du er i Prag, er deres røget kød. Her er de nemlig mestre.

Udsigten over Prag om vinteren

10. New York – hele verdens hovedstad

Ønsker du en rigtig storbyferie, er New York det ultimative valg. Her kan du altid gøre en god handel eller finde den rigtige kjole. Der er utallige outlets, hvor du kan spare en masse på elektronik og tøj. Derudover er der mange forskellige seværdigheder, du skal besøge, når du er i New York. Heriblandt er Frihedsgudinden, Empire State Building og Central Park.

Hvis du skal spise som en rigtig New Yorker, er udvalget stort. Her findes der nemlig både gode pizzaer, lækre hotdogs, burgere, bagels og trendy streetfood. Ønsker man mere fint mad, findes der også en masse forskellige restauranter i en dyrere prisklasse.

Udsigt over Manhattan, New York.

11. Europas varme, pulserende hjerte – Barcelona

Barcelona er spækket med spændende seværdigheder, og det behøver ikke at koste en formue at komme dertil. Hvis i bestiller i lav-sæsonen, kan i få rigtig billige flybilletter. Når man så er i Barcelona, er der mange ting at opleve. La Segrada Familia er en enorm kirke og en af de største seværdigheder. Noget du bare ikke må gå glip af, er Las Ramblas, som er en 1,2 km lang boulevard, der strækker sig fra havnen og ind i byen. Her myldrer det med blomsterboder, gadesælgere, musikanter og turister.

Er man til kunst, bør man besøge Picasso Museum, som er et af de 40 mest besøgte museer i verden. Museet indeholder omkring 3.500 værker af selveste Picasso. Foruden seværdighederne, byder Barcelona på en hel masse fantastiske restauranter i et kæmpe mekka madeventyr. Tapas og fiskerestauranter er til at finde overalt i byen i alle prislejer. Samtidig, findes der enorme madmarkeder med mange delikatesser.

Her ses udsigten over det smukke Barcelona

12. Opnå ren zen i Phuket, Thailand

Phuket i Thailand, har et af verdens flotteste badedestinationer med utrolig fine hvide sandstrande, palmetreer og skinnende blå have, samt livlige byer. Her er der noget for enhver smag og budget, og utrolig mange forskellige hoteller, spisesteder og feststeder at vælge fra. Foruden at besøge mange forskellige attraktioner, kan du også tage en båd ud og besøge Phi Phi øerne og nyde et cruise rundt omkring Phang Nga Bay.

Maden i Thailand kan være ekstrem billig og er altid utrolig lækker. Holder du dig til lokale restauranter, kan du hurtigt spise dig mæt for 20-40 kroner pr. person, hvilket er inklusiv drikkevarer. Drikkepenge er indregnet i prisen, så selvom det er billigt, behøver du ikke lægge ekstra. Du kan altid runde op til nærmeste 10’er.

Her ses phi phi Island i Phuket, Thailand.

13. Den vidunderlige Rio de Janeiro, Brasilien

Når du besøger Rio de Janeiro, vil du møde en intens cocktail af farverige gademiljøer, eksotiske sandstrande og passioneret sydamerikansk livsstil. Elsker du samba og strande, så er Rio lige noget for dig. Shopping kan du gøre ved Ipanema og ved gaden Visconde de Piraja, hvor du kan finde mange unikke dele og souvenirs. Byen ligger meget naturskønt med høje bjerge på den ene side og det dybblå Atlanterhav på den anden

Rio har et rigt udvalg af restauranter og forlystelsesliv. Der er juicebarer på alle gader og hjørner, hvor du kan slukke din tørst. Derudover er charrascaria en restaurant, du bare må besøge. Her kan du opleve en masse forskelligt kød fra en stor buffet.

Udsigten over Rio de Janeiro i Brasilien

14. Oplev reggae fra selveste fødestedet – Jamaica

På Jamaica får i duften af frisk luft og frihed. Den enorme kyststrækning og det milde klima sikrer, at turister kommer hjem igen med en flot kulør. De hvide badestrande er kilometer lange og befolkningen er venlig og imødekommende. Hvor end du befinder dig på øen, dulmer det ud med reggae som en blid baggrundsstøj. Der findes skrøbelige økosystemer i de skovrige bjergområder, som veksler med underjordiske huler og flodsystemer i et virvar af eksotiske planter.

Oplev Bob Marleys hus, som er blevet til et museum. Andre vanvittige destinationer er Dunn’s River Falls, Seven Mile Beach og Ocho Rics. Disse steder er populære blandt turister og her kan du rigtig opleve, hvad Jamaica har at byde på.

Her ses noget af Jamaicas smukke hvide badestrande

15. Den pulserende metropol Marrakech i Marokko

Marrakech indeholder muligheden for en anderledes ferieoplevelse, hvor du kan få aktive oplevelser og luksuriøs afslapning. Få den mest autentiske oplevelse ved at booke dig ind på en ”riad”, som er et gæstehus. Det er et privat bed and breakfast, som kendetegnes ved et bassin beliggende i midten af huset, for at holde temperaturen nede. Læs anmeldelser inden du booker.

Maden er helt unik i Marrakech. Her kan du nemlig opleve en kamelburger, couscous og glutenfrit brød. Maden er fransk inspireret og de fleste restauranter, er utrolig flot indrettet. Nomad er virkelig et perfekt spisested og samtidig et af de højeste udsigtspunkter i Marrakech.

Her ses et landskampsbillede af Marrakech på afstand

16. Hawaii – den uendeligt smukke naturoplevelse

Er du en person, der elsker at opleve og prøve nye ting, er Hawaii lige noget for dig. Her kan du snorkle med akvariefisk og skildpadder, sejle ud og se flydende lava og opleve alle verdens klimazoner på få kvadratkilometer. På bjergtoppen af Manua Kea, findes der permafrost og få timer længere væk kan man snorkle på koralrev og vandre i en tropisk jungle.

Det hawaiianske køkken er polynesisk, og man møder en blanding af øst som møder vest. Hawaii er et multikulturelt samfund, som man ser tydeligt i maden, mens man samtidig forsøger at holde fast i øernes gamle, polynesiske traditioner. Der spises massere af fisk på Hawaii, så hvis du elsker fisk, er Hawaii lige noget for dig.

Udsigten over en af Hawiis flotte strandlandskaper

17. Drømmene dine kan blive opfyldt i Dubai

Dubai er blevet en rigtig populær rejsedestination, og det synes vi også. Vi elsker at rejse til Dubai, fordi deres strande er hvide, deres vand er varmt og solen er stensikker. Samtidig, er maden fantastisk og ligegyldig, hvad slags mad som du kan lide, så kan du finde det her. Hvis du gerne vil nemt rundt, kan du bare tage en taxi – de er nemlig utrolig billige, eller undergrundsbanen, som også er nem og billig.

Når du er i Dubai, bør du opleve Burj Khalifa, som er det 828 meter høje tårn, hvor man kan se over alle de andre bygninger i Dubai. Det er hurtigt med elevatoren op. Kendetegnet ved Dubai, har altid været det 7-stjernede hotel kaldet Burj Al Arab, som er det eneste 7-stjernede hotel i verden. Alt i Dubai er stort. Selv deres shoppingscenter Dubai Mall er verdens største.

Her ses Dubai i horisonten, om natten

18. Den smukke hovedstad Edinburgh, hvor slotte og monumenter står stærkt

Edinburgh er Skotlands hovedstad og byder på en masse seværdigheder for store og små. I Edinburgh findes der stadig mange slotte og monumenter, som har stået der i mange årtier.

Under The Royal Mile, er Edinburghs ældste gade og hovedgaden i den gamle del af Edinburgh. Under den gamle gade ligger den gemt og glemte by. Foruden dette gemte guld, er Skotland kendt for sin Whisky, hvilket man kan smage flere steder. Man kan også se fremstillingsprocessen. Edinburgh Castle er dog et af de mest besøgte steder. Du får den bedste udsigt fra Grassmarket når du kigger op mod slottet.

Her ses Edinburghs enorme stolthed “Edinburgh Castle”

19. Den isolerede populære ø I Det Indiske Ocean – Madagaskar

Madagaskar er for dig, som gerne vil opleve et enormt rigt dyreliv. Omkring 80% af de pattedyr og de planter der er, som lever på øen, findes kun her. Naturen er gudeskøn, med grønne regnskove, tørre ørkener og smukke kyststrækninger. Lemurer og kamæleoner er nogle af de mange dyr, der lever der.

Der er flere gode steder, der egner sig til trekking i Madagaskar. I Isalo National Park kan man vandre i meget smukke landskaber forbi imponerende vandfald og kløfter, der er som taget ud af paradis. Det geniale ved maden på Madagaskar er, at de spiser ris til alle retter. Risene spises til kød, fisk og fjerkræ. Så perfekt lokation, hvis du elsker ris.

Her ses et af de flotte landskaber over Madagaskar

20. Paradiset for natur- og dyreelskere – Costa Rica

Costa Rica betyder ”Den rige kyst”, hvilket passer utrolig godt til landet. Det består af 1.500 km. kyst og byder på tropiske regnskove fra nord til syd, en bjergkæde af vulkaner, kratersøer, vandfald, varme kilder, floder og strande. Et paradis for naturelskere. Der findes mere end 300 lækre sandstrande, som giver god grund til at smide skoene.

På Costa Rica kan man lave alle mulige former for adventure. Her kan man rafte, zip-line, snorkling, mulighederne er uendelige. Maden er lækker og unik, der er noget for enhver smag.

Udsigten over Costa Ricas flotte vulkan

21. Borneo – et paradis til dig der elsker natur og vandring

Det er ikke mange, der kender Borneo, men her hos os, har vi haft mange skønne oplevelser hertil. Vi elsker nemlig at vandre og bestige bjerge, hvilket der er stor mulighed for her. Som verdens tredjestørste ø, er der mange oplevelser at gøre her. Du kan nemlig både bestige Mount Kinabalu med sine 4.095 meter over havets overflade. Trekket op ad bjerget er utrolig smukt, hvor man kan opleve Carson’s Falls. Du vil komme igennem den flotteste frodige grønne skov, som er hele oplevelsen værd.

Vil man gerne opleve storby og civilisation, kan man tage til Kuching, som er Borneos mest sofistikerede by, hvor der er en blanding af kulturer, som sammen går i en højere harmoni. Her findes der kinesiske templer, asiatiske antikviteter, skøn arkitektur, lækker mad og venlige mennesker. Du kan også møde vilde orangutanger og sejle på Kinabatangan floden, hvor man kan se næseaberne svinge sig fra træ til træ.
En utrolig flot destination, som man gerne besøger igen.

Her ses en solnedgang fra Borneo af

22. Buenos Aires – For dig der elsker tango

Den flotte hovedstad i Argentina er et besøg værd. Her kan man smage fortræffelig rødvin, møde stilfulde indbyggere, danse tango og opleve en fantastisk historie. Elsker du kød i massevis, er denne by lige noget for dig. De fleste restauranter i byen bruger nemlig alt fra dyret, hvorfor du altid er sikret kæmpestore saftige og billige bøffer.

Palermo er Buenos Aires mest hippe bydel, tag herhen, hvis du gerne vil se hyggelige pladser, hvor gaderne er fyldt med argentinsk design, boghandel, restauranter og barer i massevis. Ønsker du lidt lækkert lavet fra byen, kan du hos Josefina Ferroni få lavet sofistikere argentinske sko, hvor den høje hæl og peeop-toe platforms er populære. Du kan også få lavet en flot taske eller pung i læder, så du rigtig kan huske Buenos Aires. Tag til Marcado de San Telmo, for at opleve en bygning bygget i glas og støbejern, hvor du kan se og købe et stort udvalg af vintage ting.

Udsigten over Buenos Aires flotte bygninger

23. Jordan – det glemte ferieparadis

Jordan har mistet over 66% af sine turister over de mange år, grundet borgerkrigen i nabolandene. Dog er Jordan et utrolig smukt sted, hvor man sagtens og sikkert kan tage hen hele familien. Her kan man opleve overdådige hoteller, Det Døde Hav og oldtidsbyen Petra. Der er rig mulighed for at slænge sig i en solseng med en drink og god bog. Hvis man gerne vil have en solferie, hvor man ikke bliver overrendt af en masse mennesker, så er Jordan stedet lige nu.

Vil du gerne ramme de rette temperaturer, så det er til at nyde ferien og attraktionerne, så anbefaler vi, du tager afsted mellem oktober og april. Det er forholdsvis billigt med en ferie til Jordan. Du kan komme afsted i en uge med flybilletter, hotel og morgenmad for 4000 kroner, dog kan øl og vin blive dyrt på hotellerne, så vær opmærksom på det. Der findes direkte fly mellem København og Aqaba. I byen her, kan man dykke, snorkle og udforske Petra et par timer væk.

Udsigten over Petra, et par timer væk fra Awaba, Jordan

24. Oplev ufatteligt smukke udsigter fra de norske fjorde og fjelde

Overalt i Norge er der ufatteligt smuk natur. Geirangerfjord byder på utrolig spektakulære udsigter, som man sent vil glemme. Her er der både vandfald og grotter, hvor den nærtliggende Trollstigen ligger, som man kan følge langs med bjergsiden.

Foruden Geirangerfjord, kan man tage til fiskerlandsbyen Nusfjord, hvor der er vanvittig udsigt ud mod smukke klippeformationer i de norske fjelde. Lofoten er et af de bedste steder, hvis man gerne vil se nordlyset.

Renndølsetra er ligeledes en uforglemmelig oplevelse. Her kan man opleve Norges smukkeste dal, hvor man kan fornemme den idylliske stemning, hvor alt ånder fred og ro.

Noget, som vi personligt elsker her på 24rejser.dk, er multebær, som er en norsk delikatesse. Det er gul-orange bær, som bruges til marmelade, gele og saft. En kombination med multebær og myseost er lykken.

Her ses blot et af Norges mange flotte og idylliske steder

Vi håber disse 24 rejser, har været med til at skabe dig et overblik over, hvor mange muligheder der er, for at få en helt formidable og uforglemmelig ferie. Vi vil nemlig gerne tilbage igen.

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.