3 behandlingsferier du kan tage på

Det er blevet meget populært at tage til udlandet og få foretaget kosmetiske behandlinger, som koster mange penge herhjemme. Har du overvejet at tage til Polen, Litauen eller Thailand for at få foretaget en behandling? Måske få lavet tænder i Polen. Vi giver dig her 3 lande du kan tage til for at få lavet en Kosmetisk behandling.  

Polen

Polen er en af de lande som der dukker først op i vores tanker, når vi tænker på at skulle have lavet behandlinger i udlandet. Grunden til at det er blevet så populært at tage til Polen for at få foretaget en skønhedsbehandling eller tandlægebehandling er, fordi det for det første er behandlinger generelt meget billigere i Polen. For det andet så ligger Polen ikke så langt væk fra Danmark, så der er ikke så lang rejse hjem igen, når operationen er overstået. Det tager jo kun 1 time og 20 minutter at komme hjem med flyet. Det er efterhånden blevet så populært, at tage til Polen og få foretaget en behandling at du kan få en kombineret rejsepakke hvor der er inkluderet en behandling i, så skal du ikke tænke over at skulle booke flere forskellige steder. Du kan endda også få lavet en konsultation, med den tandlæge som skal foretage behandlingen i Danmark, inden du skal til Polen og i gang med behandlingen.

Thailand

Hvis du gerne vil på en lidt længere ferie og hvor du er sikker på solskin og badestrande. Så kan du tage til Thailand. I Thailand kan du få mange af de sammen behandlinger som du kan i Danmark og du kan også være sikker på at du vil blive behandlet godt. Især hvis du vælger et af de 5 stjernede privathospitaler som de har. Der er også chance for at du kan komme på et hospital, hvor der er dansktalende medarbejdere som kan hjælpe dig igennem opholdet. Der er selvfølgelig altid en risiko ved at få foretaget en operation eller behandling, da der altid kan opstå komplikationer som man ikke kan forudse. Opstår der komplikationer, er der langt hjem igen til Danmark.  Men en kombination af badeferie og behandling, lyder da ikke helt dårligt. Men sørg for at lave noget research inden du tager afsted, så du ved at det er et ordentligt hospital med ordentlig hygiejne og gode forhold.  

Litauen

I Litauen kan du også få foretaget alle behandlingerne og der er også mange danskere der tager hertil. Det tager 10 minutter mere med flyet end til Polen, så der er ikke den store forskel.  Du skal altid tjekke forholdene og være sikker på at dine behandlere har de rigtige papirer. Litauen har mange rigtige dygtige og velkvalificeret kirurger og læger som gør at det er et godt sted at få foretaget behandlinger. Det er billigt og da Litauen er medlem af EU, skal klinikkerne følge EU’s standarder.  

Det skal du huske inden du tager afsted

  • Tjek landets sundhedssystem
  • Lav research, på de forskellige klinikker/hospitaler
  • Overvej, hvor langt du vil tage for din behandling
  • Tjek om læger og kirurger har de rigtige papirer

Det er altid en god ide at lave research på den klinik, hvor du gerne vil have foretaget en behandling hos. Da det hurtigt kan blive dyrt hvis der opstår komplikationer, så du skal have lavet det om igen når du kommer hjem. Vil du hellere have foretaget behandlingen i Danmark, kan du besøge Cerix.dk, der er en speciallægeklinik, med masser af erfaring.

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *