3 gode grunde til at vælge en rejseforsikring

Her er tre gode grunde til, hvorfor er det smart at have en rejseforsikring med i bagagen, når du skal ud og rejse:

  • Du er dækket hvis du bliver syg
  • Du får erstattet dine ejendele hvis de bliver stjålet
  • Du kan få penge for forsinket bagage

1. Du er blevet syg på ferien

Det lækre gadekøkken i Bangkok, som du lovpriste så meget igår aftes, har vendt sig mod dig og sendt dig i krampende fosterstilling. Huskede du nu at købe rejseforsikringen inden du tog hjemmefra. Det gjorde du forhåbentligt. Ellers skal du selv til at betale, hvis du vil til lægen, eller endnu værre, hvis du er nødt til at blive indlagt på hospitalet.

Selvom du kan få hjælp i nødsituationer som eksempelvis sygdom, fra de danske konsulater og ambassader, så er der ingen økonomisk hjælp at hente fra dem. Den eneste måde hvorpå du kan sikre, at du ikke skal betale hele hospitalsregningen selv, er hvis du på forhånd har købt en privat rejseforsikring.

En sådan rejseforsikring dækker dig nemlig hvis du bliver enten syg eller kommer til skade på din ferie. Du skal bare lige huske at være opmærksom på, at det skal være en akut opstået sygdom eller skade. Det må altså ikke være noget du fejler, inden du tager hjemmefra.

2. Du kiggede lige væk, og så var mobilen stjålet

Det er den klassiske kommentar fra folk, som er blevet berøvet deres kæreste ejendel, mobiltelefonen. I takt med at vores smartphones er blevet dyrere og dyrere, samtidig med at vores trang til den nyeste model er uændret, så er tyveknægtenes begejstring også steget. Den er desværre nem at få fingrene i, da den hele tiden er fremme i det offentlige rum.

Skulle man være så uheldig at blive passet op nu om dage, så kan man næsten også være sikker på, at tyven beder om mobiltelefonen. Præcis fordi tyven ved, at de fleste af os render rundt med minimum 5.000 kroners værdi i lommen.

Hvis du har tegnet en rejseforsikring inden du tager på ferie, så kan du få dine stjålne ejendele erstattet. Har oplevelsen ydermere været meget ubehagelig for dig, så kan du også få økonomisk hjælp fra din rejseforsikring, til både krisehjælp på destinationen, samt psykologhjælp når du kommer hjem fra din ferie.

3. Første dag på ferien og ingen bagage

Det er virkelig irriterende. Du har gået og glædet dig så længe til din sommerferie i Italien, og så har flyselskabet valgt at sende din bagage til Honolulu. Men der er ingen grund til at fortvivle. Hvis du har husket at købe en rejseforsikring med forsinket bagage, så kan du nemlig købe nye ejendele på forsikringsselskabets regning.

Husk nu bare på, at det skal være inden for det som man kalder rimelighedens grænser. Så den nye Mulberry taske, den må du altså vente med til du kommer hjem.

Få et hurtigt overblik over rejseforsikringer

Nu om dage, kan man nemt og hurtigt danne sig et overblik, over de rejseforsikringer som tilbydes på det danske marked.

RejseforsikringGuiden.dk kan du eksempelvis se priser på rejseforsikringer til både Europa og resten af verden. Du kan ligeledes læse meget mere om de forskellige typer rejseforsikringer, og se hvilke vilkår og fordele der er ved de enkelte forsikringsselskaber.

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *