3 musts i Los Angeles

Det er i løbet af de sidste mange år blevet billigere og billigere at rejse til USA, og nu er det efterhånden så billigt, at de fleste har råd til at tage en tur over Atlanterhavet.

En af de mest populære byer i USA for danskere, er landets andenstørste by, Los Angeles, som ligger i det sydlige Californien. Byen er som bekendt hjemsted for rigtig mange kendte, og det er også her, at alle filmstudierne ligger. Hollywood er en del af Los Angeles, og det mærker man tydeligt, når man går rundt i byen.

Her er tre ting, du kan lave, når du besøger Los Angeles.

 

  1. Hollywood Walk of Fame

Du må ikke snyde dig selv for at opleve Hollywood. På Hollywood Blvd finder du Walk of Fame, som er den vej, hvor de største stjerner har fået tildelt en stjerne i fortovet med deres navn på. Det er sjovt at gå og lede efter sine yndlingsskuespiller blandt stjernerne på vejen.

 

2. Tag en hike i bjergene

Som turist tænker du nok ikke over det, men alle der bor i Los Angeles ved, at byen gemmer på nogle helt fantastiske hikes. Tag op og hike i nogle af de mange bjerge, der ligger i byen. Runyon Canyon, som du kan tilgå fra Hollywood, er en af de mest populære hikes i Los Angeles. Men husk vand, solcreme og gode sko, for det er en hård tur!

 

3. Drinks på en rooftopbar

Los Angeles er hjemsted for rigtig mange gode barer, og flere af dem finder du på de forskellige tage. Fordi vejret i Los Angeles er godt året rundt, kan du nyde gode, stærke drinks på toppen af en bygning, mens du ser udover den kæmpestore by. E.P. & L.P. i West Hollywood er et super sted for drinks på en tagtop.

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *