3 populære skidestinationer i Sverige

Vi er ved at komme godt ind i vintersæsonen, og det er derfor ved at være tid til skiferierne. Et af de bedste steder at tage på skiferie er uden tvivl Sverige. Sverige byder på mange gode skidestinationer og der er heldigvis ikke langt til Sverige, hvilket gør det en perfekt skidestination. Vi har samlet 3 af de mest populære skisteder i Sverige her.

Idre Fjäll

Idre Fjäll er en af de bedste skidestinationer i Sverige. Idre Fjäll er specielt en perfekt destination til familien der skal på skitur, da der er mange pister der passer til nybegynderen samtidig med, at det også er muligt at finde pister til dem der søger mere udfordring.

En af grundene til at Idre Fjäll er blevet en meget populær skidestination, er fordi at der er mange aktiviteter, til når du har brug for en pause fra pisterne. Der er både gode aktiviteter indendørs samt udendørs. Der er fx mulighed for at spille tennis eller bowle.

Idre Fjäll er samtidig også et af Sveriges bedste langrendsområder. Der er mulighed for at tage på forskellige langrendsruter rundt i de flotte områder. Du kan læse mere om skirejser til Idre Fjäll ved at klikke her.

 

Branäs

Skidestination nummer to i Sverige er Branäs. Branäs er ligeledes en destination, hvor der er pister i alle sværhedsgrader. Branäs er blandt andet en perfekt destination for børnefamilier, da der er mange piste tilrettelagt til børn og nybegyndere.

Branäs er specielt blevet populær destination i løbet af de seneste 10 år, da flere og flere er begyndt at opdage de gode pister, der ligger og venter i skiområdet.

Der er også mange gode restauranter i området omkring Branäs, så der er gode muligheder for at få stillet sulten efter en lang dag på skiene. Og så er der samtidig også gode muligheder for at finde overnatning.

 

Stöten

Stöten ligger i det populære skiområde Sälen, der rummer mange interessante skisteder – Stöten er en af dem. I Stöten finder du pister, hvor alle kan være med og området er specielt kendt for at være godt til familier, da der er mange grønne pister.

I Stöten er der over 200 kilometers langrendsski, og Stöten tiltrækker derfor mange langrendsløbere hvert år. Områderne som sporerne løber igennem er et af de flotteste steder i Sverige. Sporene løber blandt andet gennem et smukt skovområde.

Der er også gode udfordringer at finde for en erfarne skiløber i Stöten, der blandt andet har Sälens største faldhøjde på 370 meter.

Når I er færdige med at stå på ski, er der samtidig mange hyggelige restauranter hvor I kan sidde og slappe af bagefter.

 

De 3 ovenstående destinationer er blot eksempler på gode skidestinationer, der findes nemlig rigtig mange fantastiske steder at stå på ski i Sverige.

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *