3 romantiske miniferier til vinteren

Vinteren er for mange en lidt grå årstid, hvor der, lige på nær julen, mest er nogle lidt halvgrå dage. Men det kan du lave om på ved at tage på en romantisk miniferie med din partner. Du kan tage på mange forskellige miniferie, som alle kan være en fantastisk mulighed for at få et par hyggelige dage sammen.

Skitur til Sverige

Vores første idé til en romantisk miniferie i vinteren er at tage på skiferie til Sverige. Du kan finde mange flotte skiområder i Sverige, hvor I kan få et par gode dage på pisterne. Samtidig kan I lære hinanden bedre at kende, når I står på ski sammen.

Til når dagen på pisterne er slut, kan I leje en lille hytte i nærheden, hvor I kan slå jer ned og slappe af om aftenen. Det gode ved Sverige, er at I hurtigt kan komme derhen i bil fra København, og det er derfor en perfekt mulighed, hvis I planlægger en miniferie i vinteren.

Når I skal vælge skidestination, gælder det om at finde et sted, der passer til jeres niveauer. Hvis I ikke er særligt erfarne på ski, eller måske skal prøve kræfter med skipisterne for første gang, kan I finde mange destinationer med mange pister til nybegynderen. På samme måde, findes der gode steder i Sverige, der byder på udfordrende pister til den erfarne skiløber.

 

Byferie i London

Hvis I ikke er så meget til ski og bedre kan lide hyggelige byferier, kan I overveje at tage et par dage til London. Mange danskere besøger London året rundt, da der er unikke muligheder for at få nogle spændende oplevelser. I kan tage ud og besøge et par af de klassiske seværdigheder eller finde museer, som I ikke vidste eksisterede og opleve noget interessant der.

Og så er der ikke noget mere hyggeligt end at gå rundt i Londons gader og kigge på butikker eller flotte bygninger. Når I trænger til en pause kan I finde en hyggelig café og slå jer ned på, hvor I fx kan få den populære English Breakfast, eller noget andet lækkert fra det engelske køkken.

 

Romantisk ophold i Danmark

Den sidste romantiske miniferie er et romantisk ophold herhjemme i Danmark. Et romantisk ophold giver jer en unik mulighed for at slappe af, da I er hjemme i Danmark og der er derfor knap så mange nye indtryk, som I skal tage stilling til. Det gør at I nemmere kan slappe af.

I kan finde mange hyggelige ophold på kroer og hoteller rundt om i Danmark. Mange steder er der mulighed for at kombinere det med spa- og wellnessophold. I kan også finde steder, hvor der er mulighed for at få massage eller andre gode behandlinger.

Hvis en af jer overvejer at få lavet andre behandlinger som fx permanent hårfjerning kan I planlægge jeres ophold tæt på en klinik der tilbyder det, så I også får mulighed for at få ordnet det under ferien. En klinik der blandt andet tilbyder permanent hårfjerning er Cerix.

I kan samtidig også finde steder der tilbyder at kombinere opholdet med andre spændende oplevelser som fx Golf eller fantastiske gastronomiske oplevelser.

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *