3 ting du skal have med på rejsen, når du og partneren tager på ferie sammen

Der er visse ting du absolut ikke må glemme, når du og partneren tager af sted på ferie sammen. I denne artikel kan du læse mere om hvad præcis det er, som du absolut ikke må glemme.

Læs med her hvis det har interesse for dig og du kan se frem til en dejlig ferie sammen med din romantiske partner.

Kondomerne

Hvis i to har en indforstået aftale om, I skal nyde hinandens selskab ekstra meget, imens I er afsted på ferie, så er det vigtigt, at I er forberedt på dette.

I kan sagtens risikere at komme et sted hen, hvor det ikke er lige så nemt at få fingrene i noget ordentlig beskyttelse. Og det kan også være, at kvaliteten af de produkter, I kan få fat i, ikke er den samme, som den I kan få herhjemme i landet.

Køb derfor, for eksempel, altid kondomer hjemmefra og tage disse med på ferien. Du kan vælge at køb her, bestille dem hjem i god tid og have dem liggende i kufferten, til når I skal afsted. På den måde er du helt sikker på, at I husker at få nogle med.

Have medicin med hjemmefra

Der er ingen af jer der forventer, at den ene af jer kommer til skade eller for eksempel får dårlig mave, imens I er afsted. Men uheld kan jo ske og det er en god ide at være så forberedt på dem som muligt.

I behøver ikke at have det helt store med, når I tager på ferie sammen. Et par hovedpinepiller og nogle piller til at berolige maven kan være mere end rigeligt for at få jeres behov dækket, imens I er afsted.

Hvis den ene at jer tager p-piller, eller en anden form for medicin på recept, er det desuden meget vigtigt at sørge for at man han har rigeligt af dette med sig på ferie. Du kan ikke lige så nemt få sådanne ting i udlandet og det ville være en ubehagelig overraskelse at opdage, at man er kommet afsted uden sin nødvendige medicin.

Energi og overskud

Det er vigtigt at I kan koncentrere jer om hinanden, imens I afsted på ferien. Sørg derfor for at I begge har masser af energi til ferien og det rette overskud til at nyde hinanden, når I tager afsted sammen. Dette indebærer for eksempel, at ingen af jer ryger i den fælde at tage arbejde med på ferien.

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *