5 bedste destinationer hvis du rejser med en hund

Hunden er menneskets bedste ven, og er der altid med en logrende hale når du kommer hjem. Alligevel er der mange der efterlader hunden i dyrepension, mens de selv tager på ferie. I stedet for at efterlade hunden derhjemme, så tag den med på ferie.

Det eneste du skal have styr på er hvor du skal tage hen. For at gøre det let og overskueligt at vælge en hundevenlig destination kommer der her en kort guide til de 5 bedste destinationer at holde ferie med hund.

Gardasøen, Italien

Den første destination på vores liste er Gardasøen i det nordlige Italien. Når du står og kigger ud over Gardasøen og de omkringliggende bjerge, føler du virkelig at du er på ferie.

Området omkring Gardasøen er fyldt med børne og hundevenlige hoteller og campingpladser, hvilket gør det til et perfekt område for alle. Ligegyldigt om du vil bade, vandre eller dyrke sport er der noget for alle ved Gardasøen.

 

Cannes, Frankrig

Den anden destination på vores liste er Cannes i sydlige Frankrig. Cannes er en af de flotteste byer i de sydlige Frankrig.

Byen har både små og hyggelige franske cafeer, strand, en havn med de vildeste både og hoteller hvor hunden må komme med. Når du går tur med hunden vil du opleve hvor flinke folk fra Frankrig er.

Hvis du vælger denne destination kan du vælge at flyve, hvor din firbenede ven også kan flyve med til en god pris.

 

Løkken, Danmark

Den tredje destination på vores liste er Løkken i Vestjylland. Du behøver ikke at tage langt væk for at opleve strand, sol og perfekte steder for din hund. Løkken har nogle af de flotteste sandstrande i Danmark og en hyggelig by du ikke kan andet end at blive forelsket i.

 

Toscana, Italien

Den fjerde destination på vores liste er Toscana regionen i central Italien. Toscana er et af de bedste områder at tage hunden med til, da en stor del af hoteller og menneskerne generelt er glade for hunde.

Du kan opleve alt fra strandferie til ferie på en vingård, hvor din firbenede ven kan løbe rundt og nyde naturen.

 

Schleswig-Holstein, Tyskland

Den femte destination på vores liste er Schleswig-Holstein i det nordlige Tyskland. Vi danskere forbinder normalt ikke Tyskland, men det er en fejl.

Schleswig-Holstein har nogle gode hundestrande, hvor du kan lade din hund løbe frit, mens du ligger og slapper af. Hvis du bor i Jylland er Schleswig-Holstein en god destination at vælge, da du ikke skal køre så langt for at føle at du kommer væk.

 

Hvis du ikke er vandt til at rejse med hund, så kan du læse denne oversigt over gode råd og ting du skal huske at tage med.

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *