5 rejsetips til bilferien

Flere og flere vælger at tage flyet, når sommerferie står for døren. Dog findes der ikke noget som en god gammeldags bilferie ud i det blå. Jovist er bilferie lidt mere tidskrævende, men sådan en type ferie er også fyldt med oplevelser på vejen. For at bilferie skal køre som smurt, så er det en god ide at tage en masse forhåndstegler, så du får den aller bedste bilferie, du kunne ønske dig. Læs vores 5 rejsetips, der gør dig klar til bilferien lige her.

Google Maps viser vejen

Hvis ikke du bare vælger at køre ud i det blå uden en plan, så er det godt at bruge en GPS. De fleste har en GPS i deres smartphone, som kan hjælpe dem med at finde vejen til den ønskede destination. Google Maps er et rigtig godt bud på en GPS, som alle kan downloade.

Denne GPS hjælper dig med at få et overblik over, hvor tidskrævende ruten er. Derudover kan du også kortlægge pit stops til tankning og oplevelser undervejs. Du bør dog undgå at overplanlægge turen, da det vil tage noget af bilferiens charme.

Den perfekte playliste

En god roadtrip har altid en lækker playliste, som du kan lytte til med vind i håret, når du kører på den åbne vej. Det skaber god stemning, og du kan heldigvis skråle, så meget du vil uden at andre hører dig synge. Du skal huske et USB-kabel, så dine medpassagerer også kan sætte deres spillelister på.

Du kan også vælge at høre til de lokale toner i radioen og blive lidt kultiveret med dine omgivelser. Sådan får du rigtig landets vibe ind under huden, når du køre på landevejen.

Lokale oplevelser er de bedste oplevelser

Du får de aller bedste oplevelser, når du spiser og bor lokalt undervejs på din bilferie. Giv det lokale mad en chance, så skal du nok blive positivt overrasket.

Du bør også vælge at bo på lokale moteller frem for store resorts. Det koster ikke nær så meget, og så er det også langt sjovere, at kunne sige, at man har både på et motel, som har givet en på opleveren.

Det praktiske

Det er en nødvendighed, at I får styr på alle de praktiske ting inden, rejser begynder. Det er f.eks. en rigtig god investering at have en frysetaske med på turen. Det sparer dig for en masse penge, og derudover kan du også holde blodsukkeret højt på turen med snacks og sodavand.

Du kan også overveje mulighederne for at campere undervejs, da det er billigt op nemt. Det kræver dog, at du har et telt eller en stor bil. Nogle steder er det nemlig tilladt at overnatte i bilen bagagerum, hvis den er stor nok. Hvis du ikke har en bil og gerne vil på bilferie, så kan du altid lease en bil. Nellemannleasing.dk har et stor udvalg af forskellige størrelser af biler, som du kan lease.

 

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *