5 uundværlige rejsegadgets

Rejsen er bestilt, og kufferten er pakket. Nu mangler du bare dine super awesome rejsegadgets, som vil gøre livet nemmere for dig uanset om, du skal på backpacking i Thailand eller tager en hurtig weekend getaway til Paris. Der findes flere hundrede rejsegadgets, men her finder du de fem mest uundværdiglige, som du bare skal eje!

Ipad

Du skal naturligvis have en iPad med. Den kan bruges til at streame en god film på flyet, til at skrive dagbog, høre musik eller bare surfe på. Du kan også fylde den med mange hundrede bøger, hvilket er en del lettere end at have dem fysisk med.

Bagagevægt

Vi kender alle sammen til frygten for ekstra gebyrer, når vores bagage bliver lagt på vægten i lufthavnen. ”Har jeg mon nu pakket for meget?”. Det behøver du dog ikke at bekymre dig over længere. Med en bagagevægt kan du nemlig veje kufferten inden, du skal ud ad døren eller hjem fra rejsen.

Bagagevægten er også en fed rejsegadget at have med på ferien, da du kan estimere om din shopping har taget overhånd. Du startede måske rejsen med kuffert på 15 kg, og nu vejer kufferten over 20 kg. Det er en indikation på, at du skal stoppe med shoppe inden, at kufferten begynder at veje for meget.

Rejsepude

Er du nogensinde faldet i søvn på et fly eller i et tog uden en rejsepude? Så har du helt sikkert fået ekstremt ondt i nakken. Hold i nakken er ikke det fedeste at starte en ferie ud med, som man har glædet sig til i flere måneder. Derfor er en rejsepude en god investering for dig, som har et sovehjerte udover det sædvanlige.

Multiadapter

Hvis du har rejst meget, så ved du også at der findes mange forskellige strømstik i hele verden. En multiadapter er altså et virkelig et stort ”must-have”, som alle rejselystende mennesker bør eje.

Nogle multiadaptere er anvendelige i op til 150 lande, hvilket skulle dække dit behov meget godt ind. Med en multiadapter løber du aldrig tør for strøm på mobil, ipad eller computer, når du er på hotelværelset.

Trakdot

Den største rejsefrygt af dem alle er at miste sin kuffert under rejsen. Kufferten er nemlig pakket alt dit flotte tøj og dine dyre smykker, så du kan se ekstra godt ud på rejsen. Praktisk talt så ligger der en stor del af dig og dit liv i din kuffert.

Hvis uheldet skulle være ude, så er der også en løsning på dette rejsemareridt. En smart rejsegadget gør det nemlig muligt at spore din kuffert via mobildata. Din Trakdot giver dig besked om din kufferts position, så snart flyet er landet.

Powerbank

Den sidste rejsegadget er absolut også en af de vigtigste. Der er ikke noget værre end at løbe tør for strøm på mobilen. Derfor skal du eje en powerbank!

Der er også mange andre små gadget til din mobil eller iPhone, som er vigtige at have med på rejsen. F.eks. beskytter et iPhone 7 cover din mobil, når du taber den. Mangler du også et nyt iPhone 7 cover, så klik her.

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *