Gør dig klar til ferie i Danmark

Vi er endnu i den spæde start af 2021, og der er lang tid til sommer. Hvordan verden ser ud til den tid, er naturligvis også lidt for tidligt at spå om. Alligevel vil vi godt komme med en forudsigelse, nemlig at rigtig mange af os, kommer til at holde ferie her i vores eget land. For selvom planen er, at alle er vaccineret den 28. juni, så kan der ske mange ting i den forbindelse. At alle danskere der vil vaccineret er vaccineret, betyder naturligvis heller ikke, at hele verden er åben til at rejse ud i. Der er altså en god grund til at gøre sig det klart, at der nok er en stor sandsynlighed for at sommerferien skal holde på hjemlige breddegrader.

Dette skal dog ikke forstås som noget negativt, for selvom den danske sommer måske er lidt lunefuld, så er der ikke meget skønnere, end en dansk sommerdag hvor fuglene synger, bierne sommer, og man sidder på terrassen under parasollen med et koldt glas hvidvin, en dejlig øl eller bare et godt glas vand. En dejlig dag i haven, er der ikke mange destinationer i sydens sol der kan hamle op med,

Vær ude i god tid med sommerhuset

At meget tyder på, at ferien skal holdes i Danmark, betyder også, at der er er mange, der gerne vil have fingre i sommerhus. Så hvis man tager disse ord for gode varer, så kan det være en rigtig god ide at begynde at kigge sig om efter et sommerhus, hvis man venter alt for længe, kan det nemlig meget hurtigt vise sig, at være for sent, og de bedste vil være væk.

Det samme gør sig gældenden med campingpladser og lignende. Så lad vær med at vente til sidste øjeblik. Book din ferie i Danmark til sommer, det er det bedste for den danske økonomi, det er det sikreste for dig, og Danmark ER dejligst. Gem charterferien til efteråret eller 2022.

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *