Her 4 af verdens bedste partystrande!

Der er stadig lang tid til sommer, men derfor kan du stadig godt begynde at planlægge sommerferien med dine venner eller veninder allerede nu. Hvis I har overvejet en sommerferie med fest, farver, høj musik og kolde drinks, så skal I besøge en af verdens bedste partystrande. Læs med her, og find ud af hvor jeres næste flyafgang går hen.

Filippinerne: Boracay, White Beach

Lyder Asien som en spændende destination? Så pak taksen, du skal til Boracay, White Beach! Tidligere var denne destinationen en hemmelig perle, men ordet spredtes hurtigt. I dag er forvandles stranden til en kæmpe partyscene, når solen går ned i horisonten.

Du kommer til at opleve fyrværkeri, livemusik og ildshows som aldrig set før. Uanset om du er til house-, rap, techno eller countrymusik, så kan du finde det hos en af de utallige barer eller natklubber, der ligger ned langs stranden.

Cypern: Ayia Napa, Nissi Beach
Vil du starte din næste ferie ud med en strand, der er så smuk, at du ikke tror dine egne øjne, når du ser den. Nissi Beach er en strand udover det sædvanlige, hvor vandet er krystalblåt, og sandet er finere end nogensinde mærket før.

Stranden er fyldt med unge mennesker, skumfester, DJ’s og bikinikonkurrencer. Derudover kan du forvente lækre drinks, som gør det sjovere at feste dagen derpå, når tømmermændene er ekstra slemme.

USA: Miami, South Beach

Du har set masse af film, der handler om collegefester, hvor du har tænkt: ”Foregår festerne virkelig sådan?”. Nu har du chancen for at opleve festerne på egen hånd. South Beach er fyldt med collegestuderende og kendisser, der strømmer til for at give den gas.

Du bør besøge Nikki Beach, der er en udendørsklub, som åbner når mørket falder på. Natklubben Mansion er også en oplevelse udover det sædvanlige. Natklubben består af flere etager, dansegulve, VIP-rum og barer, hvor du kan feste med modeller og kendte musikstjerner.

Spanien: Ibiza

Ibiza er en spansk ø, som tiltrækker unge mennesker i massevis, hvilket der er flere årsager til. Den spanske ferieø har en utrolig betagende natur, smukt turkisblåt vand og lækre restauranter. Dog strømmer de fleste mennesker til øen for at feste til den lyse morgen med alle de andre unge turister fra hele verden.

Nattelivet på Ibiza er intet mindre end ekstraordinært. Øen er fyldt med barer og store natklubber omkring byerne, Eivissa og San Antonio, hvor du uden tvivl kommer til at danse til våde skumfester med pulserende housemusik indtil den lyse morgen. Hvis du besøger nogle af de allerstørste natklubber på øen (f.eks. Amnesia eller Privilege), der har plads til over 3000 mennesker, så kommer til højst sandsynligt til at danse til nogle af de bedste DJ’s i verden. Ibiza er bestemt et feriebesøg hver!

Hvis uheldet skulle være ude på en af partystrandene, og du tager din iPhone på gaden, fordi du er lidt for fuld, eller glemmer at tage den ud af lommen, når du danser til en af de våde skumfester, så frygt ej. Telerepair kan nemlig fikse din telefon igen.

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *