Livet i Thailand: 3 gadgets til en nemmere hverdag

Som dansker har du med nye regler gode muligheder for at få et 6 måneders turistvisum i Thailand.

Det er en spændende mulighed, for Thailand som land er et enormt stort og tilbyder meget. Fra den lokale storby Chiang Mai i nord til kaotiske Bangkok i midten af øernes turistfælder i syden er Thailand et både spændende og billigt land at opholde sig i.

Undertegnede er lige nu i Thailand for en måned. Du kan gøre livet nemmere ved på forhånd at have styr på de 3 ting herunder:

SIM-kort med data

Thailand er sjovest med internetforbindelse, så du kan finde hjem og få akut hjælp til oversættelse, når det er nødvendigt. Men det er dyrt med dit danske SIM-kort.

Nye regler betyder at du skal registreres som person for at kunne købe et SIM-kort. Du kan blive registreret i de fleste mobilbutikker med dit pas. Herefter køber du et SIM-kort til 50 baht (cirka 10 kroner) og du tanker op med 7-11 med en kode, du ringer til.

Så har du internet og det er nemt at tanke op. Du kommer generelt langt fra cirka 500 baht (100 kroner) om måneden. Overvej at tage en reservetelefon med, så dit gamle danske nummer stadig er aktivt.

Powerbank

Internet eller ej hjælper ikke, hvis du ingen strøm har på din telefon. Sørg for at have en powerbank med dig rundt omkring. Køb en powerbank på 10000 mAH eller højere. Den kommer til at stå dig i cirka 2-400 kroner afhængigt af hvilket mærke du køber. Det er til gengæld eneste mobiltilbehør, du behøver.

Du kan købe powerbanks og andre gadgets hos Made4men.dk.

Scooter

Thailand er ikke et land du bevæger dig rundt til fods i. Du skal have hjul under dig og også meget gerne en motor.

Det koster heldigvis ikke så meget i Thailand.

En måneds leje af en udmærket 125cc scooter sætter dig omkring 1.500 kroner tilbage.

Scootere kan du leje næsten overalt i de større byer og det kræver blot en kopi af dit pas og et mindre depositum.

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *