Med et shelter kan du holde ferie i haven

Er du også ved at være træt af, at du ikke kan komme ud at rejse i disse coronatider? Trænger du til nogle dage, hvor du kan glemme arbejdet eller skolen og bare være i nuet? Et shelter i haven er løsningen for dig.

Du behøver ikke at skulle ud af landet, og du risikerer ikke at støde ind i andre mennesker, men du får alligevel følelsen af at komme ned i gear.

Tag ferien med hjem

Der er kun få meter til din feriedestination, hvis du anskaffer dig et shelter. Det vil redde din ferie i år, men du vil også få glæde af shelteret de næste mange år. Den er perfekt til de perioder, hvor arbejdet fylder meget, og du trænger til at få ro i hovedet og frisk luft i lungerne.

Derudover vil dine børn elske det. De vil få glæde af den, både hvis du planlægger en weekend, men også som et ekstra element i deres leg. Det vil måske endda få dem mere ud, da de vil få et sted, hvor de kan søge ly for regnen. Køb et shelter her.

Idéer til hvad I kan lave

Du tænker måske, at der ikke er så meget ved ikke at skulle længere væk end din egen baghave, men du kan nemt skabe en hyggelig feriestemning. Du kan arrangere en weekend for din familie, hvor I går all in på aktiviteter, men I kan også nøjes med blot at bruge nogle timer udenfor, og derefter hoppe ind i sengen, når det bliver sengetid. Du er selv herre over det.

Ude ved shelteret kan I lave bål, kigge på stjernehimlen, når det bliver mørkt eller blot nyde naturen og den friske luft. I kan også arrangere en hyggelig aften, hvor I tager dyner, puder og masser af snacks med ud og starter en film på computeren.

Du behøver ikke at pakke en stor taske

Når man tager på sheltertur er det ofte nødvendigt at pakke en stor taske, og man kan nemt komme til at glemme noget.

Det gode ved at tage på ferie i sin egen have er, at hvis du har glemt en sovepose eller tændstikker til at tænde bål, kan du hurtigt hente det inde i huset. Derudover kan du også nemt komme på toilet, og hvis du skulle risikere at have valgt en kold nat, kan du blot overnatte indenfor.

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *