Pattaya – mere end bare festby

Pattaya blev kendt for nogle år tilbage som den helt perfekte festby i Thailand. Thailand er generelt et billigt og smukt land, og rigtig mange europæere rejser hvert år derned for at leve som konger og nyde den fantastiske sol og gode, billige mad.

Thailand har dog rigtig meget andet at byde på, og du finder også en helt fantastisk historie og natur dernede. Desværre er Thailand, på grund af sine mange goder, i visse områder blevet for turistet, og dem med hang til det lidt mere autentiske, har derfor søgt andre græsgange.
Pattaya har om noget været symbolikken på denne tendens. Pattaya er en kystby, der er kendt for smukke strande, men i mange år har byen også haft et lidt uheldigt ry som verdens sex-hovedstad. Der har været noget om snakken, men nu prøver Pattaya at genskabe sit ry og komme af med den negative klang. Det kræver en omfattende rebranding at ændre på et så fastlåst ry, men det lader til byen virkelig mener det seriøst. Flere tiltag er blevet iværksat for at ændre på det skrantende ry.

Der findes blandt andet rigtig mange barer og restauranter i Pattaya, og flere internationale af slagsen er begyndt at åbne op her, i takt med at ryet forsøges at ændres. Eftersom Thailand har vist nok det mest velrenommerede cuisine i hele Østasien og turister ofte vægter mad og drikke højt ved valg af feriedestination, er det et virkelig positivt tegn for byen

Der er også mange store shoppingcentre i Pattaya, og her kan du gøre nogle gode kup, når du er på ferie. Thailand er dog kendt for deres mange kopivarer, og hvis du skal købe noget, der er mere kvalitetsbetonet, er det ikke lige stedet. For eksempel med ure, er det vigtigt, at kvaliteten er i orden, da det ellers hurtigt går i stykker eller går forkert. Med alle de mange muligheder i Pattaya, kan det, så du ikke går glip af vigtige seværdigheder, være en idé at have et godt ur med på ferien. Du kan blandt andet få inspiration til dit næste flotte ur her.

Der er også åbnet flere og flere udendørs aktiviteter, der giver et helt andet indtryk af Pattaya end det negative, den ellers har haft. Faktisk er det sådan, at Pattaya formentlig om et år vil være noget toppen af sin renæssance. Hvis det lykkedes Pattaya at genskabe sig selv, kan du godt tage det nyligt købte, flotte ur frem og stille tiden skarpt, da der som beskrevet ovenstående formentlig ikke findes et sted i Thailand med mere forskelligartede muligheder.

Hvis du mod forventning får afprøvet de forskellige muligheder i Pattaya, ligger byen virkelig godt geografisk placeret med et væld af gudeskønne øer omkringliggende. Der er heller ikke langt til Bangkok, hvis du vil besøge en af verdens mest travle og forunderlige hovedstæder.

 

Giv Pattaya en chance, næste gang du skal til fantastiske Thailand – det er det hele værd.

 

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *