Rejs til New York og oplev den amerikanske kultur

Rejs til ”The Empire State” og oplev på første hånd den mest kendte by i USA, hvis ikke hele verden. NY er kendt for flere af de mest verdenskendte turistattraktioner som Frihedsgudinden, Times Square, Central Park, Empire State Building og meget mere.

New York, en by med historie

Byen er ikke kun et stort shoppingcenter, men har derimod også meget andet at byde på som en fantastisk historisk værdi. Som sagt kan du besøge Frihedsgudinden som står som et af de mest betydningsfulde symboler for USA, men vidste du, at Frihedsgudinden faktisk er en gave fra den franske stat til USA efter deres involvering i den Uafhængighedskrigen?

Og vidste du, at Times Squares historie går helt tilbage til 1800-tallet hvor New York primært var bosat af hollændere? For dem, der er interesseret i kunst og kunsthistorie har byen også meget at byde på. NY er nemlig hjemsted for flere af de mest betydningsfulde spillere i kunstverdenen som de famøse Broadway teatre og ”The Museum of Modern Art”.

Alt at finde i New York

Hvis du ikke helt ved hvad du leder efter, kan du finde det i New York. Som sagt er byen et historisk og kulturelt centrum, men det er også meget mere end det. Hvis du f.eks. bare gerne vil ud og shoppe med veninderne kan NY byde på nogle af de mest high-class butikker i verden.

Eller er du mere interesseret i hvad byens kulinariske liv kan byde dig? Så er NY også noget for dig. Byen har nemlig intet mindre end 6 tre-Michelinstjernede restauranter at byde på. Så der er noget til dem, der er sultne for sjov – eller seriøst. Så besøg The Empire State og få dit livs oplevelse ud af det, der er garanteret tilfredsstillelse.

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *