Rejs smart og oplev Cuba, Costa Rica og Argentina på én ferie

 

Nedenstående indlæg er et gæsteindlæg fra Jonas Holm, der til daglig hjælper CCtravel med at markedsføre deres rejseydelser i hele landet.

Giv dig selv og dine rejsepartnere en ordentlig en på opleveren med en rejse til Cuba, Costa Rice og Argentina. Alle tre lande er spækket med ”must see-steder”, og hvert land kan let rumme hver sin drømmerejse. Dog er det de færreste, der har råd til tre forskellige rejser af den størrelse lige i rap, og derfor kan det være en rigtig god ide at kombinere de tre rejsemål i én samlet ferie. På denne måde får du flere forskellige kulturelle indtryk med hjem i din indre rejsekuffert, og du bliver en lang række af forskellige oplevelser rigere. Lyder det som noget for dig? Så skal du bare gå i gang med at planlægge, og du kan få inspiration til mange af rejsens praktiske ting på hjemmesiden Mereomrejser.dk.

Besøg mereomrejser.dk

Nyd den historiske stemning på Cuba

Cuba er på mange måder et land, du bare må besøge. Landet, der gennem årene har haft et utroligt anstrengt forhold til USA, byder på en helt unik stemning, og du kan føle det med det samme, du ankommer. Er du til tobak, rom eller salsa, er Cuba stedet for dig, og oplevelsen bliver kun større af de mange amerikanerbiler, der kører rundt i de flotte byer. Cuba er også fyldt med flotte strande og smuk natur, og du kan læse meget mere om landets forskellige aktiviteter og tilbud lige her.

Udforsk regnskoven i Costa Rica og Argentina

Regnskovens tilstand er et emne, vi ofte hører om hjemme i Danmark, men alligevel er det svært fra vores sofa helt at forestille os, hvad vi mister, når mere og mere af den forsvinder. Men med en rejse til Costa Rica og Argentina kommer du helt tæt på. Faktisk kan du bestille ture ind i regnskoven og opleve den fantastiske natur. Når du besøger Costa Rica, er der ikke mangel på spændende tilbud. Eksempelvis er det rigtigt hyggeligt at besøge nogle af de forskellige hyggelige strandbyer, og ikke mindst at slappe af på de caribiske strande med det smukkeste blå vand.

Se C&C Travels udvalg af rejser til Costa Rica her

Oplevelsesmulighederne i Argentina strækker sig fra hyggelig sydamerikanske by-stemning, regnskov og krokodiller til pingviner og smukt sneklædt landskab. Sagt med andre ord, der er rigeligt at kaste sig ud i.

Se C&C Travels udvalg af rejser til Argentina her

Inden du tager afsted

Husk altid er at kigge på Udenrigsministeriets rejseanbefalinger, når du planlægger en rejse, så du er sikker på, at du får de rette vacciner, også du får styr på de lokaler regler.

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *