Rejseguide: Tre hobbyer der kan inspirere en ferie

Danskerne er både et rejseglad og ikke mindst passioneret folkefærd. Netop derfor vælger mange danskere hvert år at kombinere deres hobbyer med deres ferier da det giver ens rejse et overordnet tema og derudover giver den muligheden for at få nogle anderldes oplevelser med hjem fra udlandet. så hvis du selv overvejer at kombinere din hobby med en ferie men ikke helt kan beslutte dig for hvad du skal vælge kommer der her tre forskelleige bud på en såkaldt hobby-ferie.

Fodboldrejsen: Oplev El Classico i Barcelona

De fleste danskere elsker fodbold. Og netop derfor er der mange der hver år vælger at tage på en såkaldt fodboldrejse. Mulighederne for at tage på en fodboldrejse er mange da alle store europæiske byer huser flere store fodboldhold. Men hvis man genre vil have en unik oplevelse også selvom man ikke er den store fodboldfan så bør man overveje at anskaffe sig en billet til det verdensberømte arveopgør imellem de to spanske giganter FC Barcelona og Real Madrid. De fleste fodboldeksperter betragter dette som det største opgør i verden på grund af de mange verdensstjerne på begge hold samt på grund af over hundrede år gamle rivalisering imellem Spaniens to største byer der både har stor kulturel og politisk betydning for henholdsvis mange spaniere og cataloniere.

Modeshows i lange baner – en uge i Paris eller Milano

En anden hobby eller interesse som er nem at kombinere med en ferie er mode så hvis du er interesseret i mode kan du med fordel besøge byernes by Paris, hvor du kan få et indblik af, hvor mange af nutidens trends starter. Du har rig mulighed for, at opleve store og små events, dog starter Paris modeuge fra d. 27. september 2016 og en uge frem. Kunne du tænke dig at vide, hvordan man burde klæde sig til, sådan nogle events kan du finde inspiration her. Modeugen i Paris er stort da modeller og modedesignere verden over mødes og diskuterer, hvad næste års mode burde se ud og hvad der skal ændres og på den måde være sikker på at være klædt godt på før dine venner og bekendte.

100 års historie på to dage? Prøv en weekend i Berlin

Hvis man i modsætning til de to tidligere forslag i stedet foretrækker noget mere stille og roligt kan man eventuelt overveje at lægge vejen forbi Berlin. For i Berlin vil den politisk- og særligt historisk interesserede bliver overvældet af spændende indtryk. Hvis man elsker at fordybe sig i europæisk historie vil man på få dage kunne få de sidste 100 års europæiske historie helt ind under huden hvad enten man vælger at besøge nationalstadionet eller resterne af Berlinmuren og Checkpoint Charlie.

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *