Sådan får du getaway følelsen i dit eget hjem!

Hvorfor rejser vi egentlig til udlandet

Når vi rejser, så gør vi det ofte for at få en pause, fra vores hverdag og de samme gamle rutiner. Samtidig så får vi oplevet omverdenen, som giver et bredere perspektiv og måske endda et andet syn på livet. For mange kan den daglige rutine blive ekstremt kedelig og trættende, jo længere man er i den.

At bryde med ens rutiner er naturligvis ikke kun noget der sker når man rejser, der findes flere forskellige måder. Hvad der er bedst i dit tilfælde, er helt op til dig selv. Hvis du kan få en ferie følelse af at tage en tur til Jylland, eller hvis det kræver at du tager til Mallorca, så skal du gøre dét, som passer dig.

I sidste ende så vil den metode du anvender til at genoplade batterierne, være helt overladt til dig selv. Ingen kan fortælle dig hvad der er bedst, eller hvad du skal gøre. Medens vi her på siden hovedsageligt begår os med rejseartikler, så vil vi alligevel forsøge at komme med et bud på, hvordan man kan få en getaway følelse, lige fra sin sofa.

Afslappende ferie i dit eget hjem

Som sagt, så føler vi ikke at ferie udelukkende skal forbindes med at tage udenlands, eller i det hele taget komme væk fra sit hjem. Der findes mange forskellige komponenter i dagligdagen, som er med til at skabe vores ”rutine”. Det er ting som transport til og fra arbejde, at handle ind, hente børnene fra skole og andre lignende aktiviteter. En god måde til at afslappe, hvis du er ny bagt mor eller far, er at have det rigtige udstyr i forhold til babyalarmer og eksempelvis barnevogne.

Vigtigheden ved at holde sig til et bredt feriebegreb er at man ikke begrænser sig selv. Hvis man kun ser ferie som en charterrejse uden at have økonomien til det for eksempel, så vil den definition blot tynge hjertet og intet godt vil komme ud af det.

Opskriften til hygge!

Her er så vores fif til at frakoble hverdagens rutiner og nyde en dejlig ferie hjemme i lejligheden eller huset.

  • Tag fri fra alt du kan! Fortæl venner og familie, at de næste par dage står i hyggens – og selvplejens tegn, hvor du ikke vil forstyrres.
  • Sørg for at have nok med mad, snacks, slik, sodavand og hvad du ellers kunne tænke dig på en dejlig ferie foran tv’et. Ideelt vil vi anbefale, at du ikke handler ind overhovedet, men bestiller udefra. Du er jo trods alt på ferie.
  • Hvis fastfood ikke siger det helt store for dig, så kan du altid benytte nogle af de andre alternativer til indkøb. Ved at klikke på dette link, så kan du finde udbydere der leverer hjem til dig, så du kan få fine råvarer til døren, helt uden at sætte fod i en Netto.
  • Få oprettet gratis brugere på de tjenester du ikke allerede abonnerer på. Der skal ikke være nogen begrænsning på din hygge, alle serie og alle film skal være tilgængelige. Kun det bedste til alle vores fremtidige sofa-ryttere!
  • Det sidste råd vi vil give dig er; sørg for gudsskyld at arbejdet bliver på kontoret. Lad være med at tage noget med hjem, som du bare skal kigge lidt på eller hvordan det nu ellers kan siges. Nu har du ferie, så må jobbet vente til efter du er tilbage!

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *