Dette skal du opleve i Cuba

Cuba rejser behøver bestemt ikke at være lig med store cigarer og masser af rom. Du kan sagtens tage til Cuba og få en rejse, hvor der er fokus på sundhed og bevægelse. Det giver dig mulighed for at opleve øen på en helt anden måde, end mange andre gør.

Du kan for eksempel leje en cykel og tage ud at cykle. Det kan bare være en enkelt dag eller på hele rejsen. Når du cykler, kommer du meget tættere på lokalbefolkningen, og det er nemmere at stoppe, hvis du kommer forbi en by, en butik eller en god udsigt, som du gerne vil se. Der er flere forskellige steder, hvor du kan leje cykler. Det er altid en god ide, at du starter med at spørge på dit hotel.

En anden sund og sjov oplevelse på Cuba er at tage ud at danse. Dans er en god måde at bevæge sig på, og det er en god måde at komme i kontakt med cubanerne på. Hvis du ikke kan danse salsa i forvejen, kan du være sikker på, at der er nogle, der gerne vil lære dig nogle trin på nogle af øens mange salsabarer.

Nyd livet ved stranden og i bjergene

 

Mange kombinerer kultur og badeferie, når de tager til Cuba. Når du er på stranden, er der også gode muligheder for at få rørt dig på ferien. Det kan selvfølgelig være ved at svømme, men det kan også være en god ide at stå tidligt op om morgenen og tage ud at løbe på stranden. Det giver dig mulighed for at se området vågne, samtidig med at det er hård træning at løbe i sandet.

Inde i landet ligger en række bjerge, hvor det er muligt at komme ud at vandre i en eller flere dage. Det er også en god måde at være aktiv på ferien og holde din sundhed ved lige. Du kan blandt andet se flere vandfald i bjergene.

Du kan arrangere en rejse til Cuba på egen hånd eller få hjælp af et rejsebureau til at gøre det. Et rejsebureau kan hjælpe dig med at nå alle de ting, som du gerne vil. Det kan for eksempel være rejsebureauet Yaneeda, der har stor erfaring med rejser til Cuba. De kan derfor arrangere Cuba rejser til en god pris. Det giver dig mulighed for at opleve alt det, du gerne vil, til få penge.

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.