Spanien har en masse at byde på

Normalt når vi skal på ferie, har vi en tendens til at tro, at vi skal langt væk for at opleve noget sjovt, men det behøver vi slet ikke, da Europa har så meget at byde på men alt den historie. Hvis du har set Hans Pilgaard og Jørgen Leths rejseprogram om Spanien, så tænker du sikkert,  at det kunne være et godt rejsemål.

Det har du helt ret i, for der er så meget at opleve i Spanien, og det er et perfekt land at tage på bilferie i af mange grunde. Både pga. alle de flotte gamle byer men også pga. priserne.

 

Nærmest alt er billigt i Spanien – billeje

Hvis du vil leje en bil i Europa, så finder du ikke et billigere land end Spanien. Når man kommer fra Danmark, så føles det nærmest gratis at leje bil. Det største problem ved at have en bil i Spanien er selvfølgelig, at du hele tiden skal finde parkering til den, og det kan være problematisk i de større byer som Madrid, Barcelona, Valencia, Sevilla osv. Eller det koster i hvert fald en del penge at betale for parkering.

Men det er det hele værd at leje en bil og køre rundt i det spanske landskab, da det er utroligt smukt.

 

Maden er guddommelig

Maden koster heller ingenting i forhold til, hvad man er vant til fra Danmark. For når du er på ferie, vil du selvfølgelig ud at spise, og her får du dejligt mad alle steder. En af de fede ting ved Spanien er, at du kan få tapas, som ikke betyder helt det samme som i Danmark

For mange steder betyder det blot, at du kan bestille en masse forskellig mad, og derved kan du prøve det hele.

Det gør, at du faktisk kan smage en masse forskellig mad på hvert restaurantbesøg. Det er helt klart den oplevelse, som du får, hvis du tager derhen, hvor de lokale er.

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *