Styrk dit forhold på ferien

To gange om året eksploderer skilsmisserne: efter sommerferien og efter juleferien. Og det er ikke så tilfældigt endda. For NU skal vi være sammen, lave ting sammen, være romantiske og nå alle de ting vi normalt ikke når. Så der et kæmpe pres på os selv, vores partner og vores parforhold – og hvad sker der så, hvis vi ikke er enige om, hvad ferien skal bruges på?

Uanset om I vælger at holde ferie herhjemme eller om I skal ud at rejse sammen er der nogle ting I kan gøre for jeres forhold før, under og efter ferien.

Før ferien

Inden I holder ferie kan det være en rigtig god idé at forventningsafstemme og lave en liste over de ønsker og behov I har til ferien. Ved at gøre det klart for hinanden, hvad I ønsker at få ud af ferien, er det nemmere at få det hele til at gå op i en større enhed. Ofte er din partner ikke klar over, hvor lidt der skal til for at gøre dig glad – og garanteret også omvendt. Derfor skal I sørge for at disse ting er på plads inden, så I kan få en god ferie sammen.

På ferien

Når I holder ferie skal I huske de ting I talte om inden og I skal tænke over, hvad I kan gøre for jeres partner, hver dag. De fleste af os elsker når vores partner tager initiativ og, hvad vi giver, kommer oftest tilbage igen.

På ferien har man oftest mere tid til hinanden. Udnyt dette ved at bruge ekstra tid på hinanden i forhold til, hvad I gør i hverdagen. Særligt sexlivet bliver ofte nedprioriteret i en travl hverdag og for lidt eller for rutinepræget sex bliver desværre ofte til en dårlig vane. Prøv derfor om I på ferien kan have sex hver eller hver anden dag, også selvom I ikke har lyst inden. Lysten kommer (forhåbentligt) og I løbet af ferien vil I have lavet jer en ny god vane. Det kan også være, at I har lyst til at eksperimentere på jeres ferie – enten i form af nye stillinger, nye steder fremfor soveværelset eller måske har I lyst til at spicy tingene op med sexlegetøj. Hvis du selv overvejer at gøre brug af dette, kan du finde et stort udvalg af sexlegetøj her.

Efter ferien

Efter en god ferie har I forhåbentligt opbygget et stærkt og kærligt forhold med overskud, både som person og som kæreste. Udnyt det overskud til at vedligeholde den gode stemning og prøv stadig at huske at gøre de ting, som var vigtige for din kæreste på ferien – nogle af dem gælder måske også når hverdagen rammer?

I forhold til jeres næste ferie sammen kan det være en god idé at evaluere jeres ferie. Men husk at fokusere på, hvad der var godt og, hvordan I konstruktivt kan få en endnu bedre ferie næste gang.

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *