Tag på en lækker cykelferie i Alperne

Trænger du til at komme ud og opleve verden? Nyder du at cykle og være ude i den friske luft? Og ønsker du ikke at rejse sydpå på helt traditionel vis? Så er en cykelferie til Alperne helt sikkert noget for dig. Alperne er flere bjergkæder i Syd- og Centraleuropa.

 

Alperne omfatter nogle af Europas højeste og smukkeste bjerge, og udgør samtidig det største europæiske bjergområde. De franske alper er også kendt fra Tour de France, hvilket gør at bjergerne er et yderst attraktivt sted for cykelentusiaster.

Hvorfor vælge en cykelferie?

Det er sundt for os at holde os aktive, og derfor er en cykelferie en rigtig god mulighed for dig, der ønsker at kombinere ferie med motion. Det giver dig mulighed for at opleve Alperne på en helt fantastisk måde, og at opleve naturen på tætteste hold. Det er en ferie, hvor du får massere af frisk luft og massere af motion kombineret med fantastiske natur-og kulturoplevelser. Det er en ferie, hvor du får mulighed for at udfordre dig selv, og prøve kræfter med de legendariske bjerge i alperne. At kaste sig ud i at cykle op af Alpe d’huez giver dig muligheden for at prøve dine cykelben af, hvor professionelle cykelryttere har gjort det før dig. Du får at se hvad du duer til i et anderledes terræn end det flade danske land. Derfor er en cykelferie i alperne en både udfordrende, aktiv og fantastisk måde at rejse på.

Gode tips til cykelturen

Du skal overveje hvorvidt du ønsker, at medbringe din egen cykel på ferien, ellers er der flere steder i alperne med mulighed for at leje cykler til din rejse. Du skal i denne sammenhæng vælge hvilken type cykel du ønsker, hvorvidt den skal være meget komfortabel til en længere tur, eller hvad du prioritere højest ved cyklen. Foruden cyklen skal du også have andet udstyr med, og det er essentielt, at du har styr på alt dit cykeludstyr til rejsen. Foruden udstyret skal du have styr på, hvordan du ønsker at overnatte på rejsen. En mulighed er at flyve derned og vælge at bo på hotel eller billige vandrerhjem. Et andet alternativ er at køre derned med campingvogn. Det giver en anelse mere frihed, og mulighed for at medbringe mere udstyr på rejsen. Der er derfor flere måder du kan vælge at skrue din fantastiske cykelferie sammen på.

Se også Tyskland bedste cykelruter 2017

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.