Til dig der elsker at rejse

Når man er ude at rejse eller på ferie er det tid til afslapning og hygge langt væk fra hverdagens grå skyer og triste trummerum. Her handler det bare om at få en på opleveren og se alt, hvad den nye kultur har at byde på i form af seværdigheder, kunst og ikke mindst mad. Eller den kan også stå på en afslappende badeferie, hvor man ikke er forpligtet til at lave andet end at dase på stranden og drikke drinks hele dagen lang – for det er nemlig det man har fortjent!

Træning eller ikke træning

Man får ikke nødvendigvis alt sit træningsudstyr med, når man er på ferie, især ikke det der vejer meget. De fleste vælger at træne i det lokale fitnesscenter, som enten er tilknyttet hotellet de allerede er indlogeret i eller et fitnesscenter i byen. Hvis man træner rigtig meget derhjemme i Danmark og har brug for ferie fra det, kan det måske være svært at finde motivationen til at vedligeholde den intense træning, når man er på ferie. Det er jo meningen at man skal slappe af, så måske er det meget godt for kroppen at skrue ned for intensiteten bare en smule. På den måde ligger fokusset på at leve i nuet og slappe helt af, mens man har chancen til det. Hvis du er nybegynder i træning, kan det være svært at finde tiden eller lysten til at strække meget ud, men dine muskler vil takke dig for det!

Til atleten

Alle der har en baggrund som professionel atlet eller som entusiastisk fitnesscenterbesøger ved hvor vigtigt det er at få strukket musklerne ud efter endt træning. På den måde får en musklerne en bedre chance for at slappe af og gendanne sig, så muligheden for at de får en skade formindskes dramatisk.

Hvis du vil tage skridtet videre og massere dine muskler på en fyldestgørende måde, kan du overveje at købe en massagepistol, der går alt arbejdet for dig. En massagepistol virker som en intensiveret slags foam roller, idet du selv kan vælge hvor meget den skal pulsere, hvorefter du peger den hen på den del af din krop, der er øm eller værker på anden vis. Tag en massage pistol med på ferien og giv dine muskler den ferie, de har skreget på i lang tid og i den grad har fortjent!

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *