Weekend cykeltur med familien i København

København er igen og igen blevet kåret til at være en af verdens bedste cykelbyer. Der er gode cykelstier de fleste steder og en masse gode steder, du kan besøge. Selvom ferien er ovre for de fleste, skal det ikke sætte en stopper for en god weekendtur med familien.

Den perfekte cykeltur i København byder både på de traditionelle stop ved de kendte turistattraktioner, men den byder også på fantastiske oplevelser udenfor byen.

I denne artikel vil vi tage dig med igennem hele turen og vise dig, hvor du skal spise henne, hvad du skal se og hvad du ellers har brug for at vide.

 

De bedste steder at spise

Cykelrytterne i Tour De France gør en dyd ud af, at spise gode måltider, som giver dem masser af energi til cykelturen. Selvom din cykeltur i København ikke er ligeså hæsblæsende, er det stadig dejligt med en god portion mad.

Her finder du de bedste steder at spise mad:

Morgenmad:

Mad og Kaffe: Er et af de bedste steder at få en god brunch. Du sammensætter selv dit eget brunchbord, ved at vælge en masse små retter fra menukortet. Derudover er priserne er fornuftige.

Frokost:

Rungsted havn: Selvom det er lidt udenfor byen, er det et fantastisk sted at spise din frokost, hvis vejret er godt. Havnen har flere forskellige restauranter, hvor i kan finde lige den type mad, i gerne vil have.

Aftensmad:

Boston Grill: Hvis i er på jagt efter nogle gode bøffer til en rimelig pris, er Boston Grill stedet. Her kan i være sikre på at få stegt bøffen perfekt, og med masser af godt tilbehør til.

 

De bedste steder at besøge

København er kendt for sine mange kulturelle attraktioner, der kan gøre alle glade ligegyldigt, hvad man er til.

Her finder du de bedste steder at besøge uanset, hvad du er til.

Legebarnet

Tivoli: Hvis du gerne vil brug e en eftermiddag med spænding, sjov, og adrenalin, er der ikke nogle steder ligesom Tivoli. Ligegyldigt om du er til de vildeste forlystelser, eller du bare vil have en hyggelig tur, er der en forlystelse til dig,

Den gode udsigt

Rundetårn: Der er en årsag til, at Rundetårn er et af de mest besøgte steder i København. Udsigten fra toppen af tårnet er betagende, hvor du kan se ud over hele byen i alle retninger. Hvis du tager dit store kamera med, vil du ikke skille dig ud, da byens bedste fotografer, som Simon Schmidt, ofte tager flotte billeder af byen herfra.

Naturelskeren

Dyrehaven: Selvom du skal cykle en lille tur for at komme ud til dyrehaven, er det hele turen værd. Det store netværk af stier, der løber mellem de store træer gør, at du glemmer de trætte ben. Hvis du har brug for noget mad, mens du er i området, kan du cykle forbi Barken, der har mange gode spisesteder udover de mange sjove forlystelser.

 

De vigtigste ting du skal huske at have med

Det vigtigste at have med er selvfølgelig at have din cykel med. Selvom der er gode muligheder for at købe batterier til elcykler i København, er det være en god ide at have et ekstra batteri med hjemmefra, hvis du planlægger at bruge en elcykel.

Derudover er det en god ide at have lappegrej med, ligesom en lille pumpe er en god ide at have med.

 

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *